LInux Mint 5 Xfce

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
kaiwan
Spol: M

LInux Mint 5 Xfce

Post Postao/la kaiwan »

Skinuo sam da isprobam Linux Mint 5, Xfce.
Sada ga vrtim preko VirtualBoxa 2. Moram reci da je ovo najljepsi Xfce OS koji sam imao prilike isprobat. Gotovo da ni ne osjetim da sam u VBu. Moram takodjer pohvaliti mint xfce
jer mi je prvi OS u kojem mi samba radi bez problema i mogu vidjeti win racunalo od staroga, to mi nije radilo u gnome verziji.

Dakle brz, ima dosta svojih alata...topla preporuka svima koji trebaju OS sa Xfceom.

Ako ima pitanja slobodno kazite.

Pozdrav
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: LInux Mint 5 Xfce

Post Postao/la shrike »

veoma zanimljivo. Mogao bih isporbati.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
kaiwan

Post Postao/la kaiwan »

Ja sam radio instalaciju na 20gb VB disku, dao sam da preuzme cijeli disk. Ne sjecam se, dal se moze kod ubuntua (a onda je isto kod Minta) izabrati na kraju dal da instalira grub ili ne ako ides na manualni setup / particije?
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Ne može tj ja još nisam našo način za ubuntu, a možda ima, zapravo dobro bi bilo da ima mogučnost.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
kaiwan

Post Postao/la kaiwan »

tuxi je napisao/la:Ne može tj ja još nisam našo način za ubuntu, a možda ima, zapravo dobro bi bilo da ima mogučnost.
Vjerojatno moze ako ides preko alternate cd-a...ali taj nema za Mint...
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Čuje moguće. neću da lupam, jednom sam dosad tako instalirao i bio sam oduševljen, jer sam mislio da je to nešto šta ja znam kako teško, al zapravo mi se činilo boljim nego install preko guia.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
slafko

Post Postao/la slafko »

Imam samo riječi pohvale za Mint, koristim ga skoro godinu dana. Većinom GNOME, ali sad sam prešao na XFCE. Oduševljen sam, još kad izađe Chrome za linux bit će to ludnica...
Odgovori