dWm u ubuntuu

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

shicy
Spol: M

Re: dWm u ubuntuu

Post Postao/la shicy »

apsolutno se slažem. prvo bi čovik treba provest neko vrime sa dwm-om ;) a tek onda konfiguracija ;)
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

meni je trebalo par sati da upoznam dwm i nekih 3 dana prije nego ga komplet izmjenil i prilagodil a onda krenul na awesome, i3, xmonad pa se opet vratil na dwm. doduše bilo mi lakše jer na dwm došel sa wmii
retsam

Post Postao/la retsam »

@odin lol pa nisam mislio da netko ko prvi put vidi dwm da odmah ide konfigurirati, već sam mislio da je koristiti dwm na dulje staze (čitaj godinu, pola godine) bez i malo customizacija (barem ono osnovno podešavanje tagova) glupo jer je takvo korištenje dwm-a u potpunosti nefunkcionalno :)
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

al ovdje imaš većinom ljude koji ga tek idu isprobavati i igrati se sa njime.
kasnije stignu pohvatati filozoviu.
koliko mi je poznato mislim da sam ja jedini ovdje no forumu koj koristi dwm aktivno i kao jedini wm.
retsam

Post Postao/la retsam »

ali ja nisam nikome direktno govorio rofl samo sam ustvrdio da dwm sa defaultnim postavkama nije previše funkcionalan, ne uzimajući u obzir tko ga koristi, doduše Shicy je odlučio braniti čast defaulta :lol: normalno da čovjek koji prvi put se susreće s dwm-om neće niti patchirati, niti raditi neke veće izmjene na konfiguraciji, btw. kad si već spomenuo imam dwm uparen s lunarom na testnoj mašini istina ne koristim aktivno, zadnji put prije dva tjedna.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
jjj

Post Postao/la jjj »

max360se je napisao/la:Po čemu znaš da je matematicar
Magic of beer :)
Odgovori