Zašto ste odabrali taj nick?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Zašto ste odabrali taj nick?
Yaay
nema na čemu 
Pa što nije i zole bio zzankola prije?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
moj nick...pijana srednjoškolska posla xD
Šiiiciii..Shicy je napisao/la:moj nick...pijana srednjoškolska posla xD
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- glaskoncILLa
Abzeenth je napisao/la:Evo pokušat ću, nadam se da se neće nešto strgati lolretsum je napisao/la:Na većini mjesta se predstavljam kao retsam i svaki put kad se logiram na lzs triputa zabunom ukucam retsam, pa ako netko od modova ima volje za promijeniti, bio bih zahvalan da me riješi muke prilikom logiranja.![]()
Mislim da se ne primjenjuje retroaktivno; postovi koje si pisao pod "starim" nickom će i dalje prikazivati taj nick...uostalom, vidjet ćemo.
on je u bazi zapravo ID, nick je nesto sto je vezano uz broj, otprilike jednako kao sto je vezan i sig.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
bolje da ne pričanHugo je napisao/la:Šiiiciii..Shicy je napisao/la:moj nick...pijana srednjoškolska posla xD
Sad kad si tu moras objasniti i ti i glaskoncilLLa 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Za glaskonciLLu je očito. Čovjek je religiozan, i voli čitati Glas Koncila časopis..max360se je napisao/la:Sad kad si tu moras objasniti i ti i glaskoncilLLa
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
ma ništa naročito, klasična retardirana srednjoškolska pijana priča 
dobro si zapamtio, bravo... kada sam zoran zankolashrike je napisao/la:Pa što nije i zole bio zzankola prije?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.