Jabučarenje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

scheissman
Spol: M

Re: Jabučarenje

Post Postao/la scheissman »

Shicy je napisao/la:ja imam neku Nokiu...staru...savršen mob za mene <3
čujem kad me netko zove, vidim kad mi netko pošalje poruku, mogu nekog nazvat i poslat poruku <3
još da mi zvučnik malo bolje radi i tastatura, bia bi divota <3
modni detalj, kak mos sjest u birc na kavu i ne izvadit najnoviji ajfon 7
i ja imam to neko matoro go*no bez kamere, cisto za sms i poziv, ovo gore je dobro rekao Lutherus, ako ti to ne koristis to je bacen novac kao da imas auto od 200 konja a vozis ga samo u prvoj.(nekom je i to prebrzo)
nisam vidio svrhu kupnje pametnog telefona. digitalni fotic imam, mob imam, a za igrice iovako nisam ,
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
x_sport

Post Postao/la x_sport »

scheissman je napisao/la: modni detalj, kak mos sjest u birc na kavu i ne izvadit najnoviji ajfon 7
i ja imam to neko matoro go*no bez kamere, cisto za sms i poziv............
Kava mi kroz nos izašla skoro od smijeha na ovaj boldani dio... :) kralju. Ja htc wildfire, i ne bi mijenjao jer sam zadovoljan. Dosta mi dobro dođe i za mailove i za twitter, jer neke stvari volim pratit i sl. Ali me čudi da ljudi nemaju za uplatit dopunsko zdravstveno, a spremni su dat 3000 kn za iphone.
"It ain't about how hard you can hit,it's about how hard you can get hit and keep moving forward..."
Give back to the community....translate!:)
"If you live properly,the dreams will come to you." Randy Pausch,R.I.P.
ante003

Post Postao/la ante003 »

x_sport je napisao/la: Kava mi kroz nos izašla skoro od smijeha na ovaj boldani dio... :) kralju. Ja htc wildfire, i ne bi mijenjao jer sam zadovoljan. Dosta mi dobro dođe i za mailove i za twitter, jer neke stvari volim pratit i sl. Ali me čudi da ljudi nemaju za uplatit dopunsko zdravstveno, a spremni su dat 3000 kn za iphone.
:bravo :bravo

tocno to.

@meema - nemam ja nista protiv iphonea i sl. svatko si kupi sto zeli. ali ono sto se meni ne svida i ide mi na zivce je to da se apple korisnici pocnu ponasat kao da su kraljevi i nedodirljivi. Da si netko kupi Iphone i zapravo iskoristi njegove mogucnosti (koje nisu poruke,pozivi i facebook) nebi mu nist rekao i taj se covjek sigurno nebi reklamirao okolo kako ima iphone nego bi bio tiho i uzivao i prckao po njemu.
I opcenito, iz mog iskustva vecina Android korisnika koje znam su prckali po svojim mobovima, spojili se barem jednom na neki server preko njega ili nesto drugo s cime su iskoristili svoj smartphone a ne da su samo gledali kako je super i kako je kul i kako ima kul tipkovnicu i ne znam koje pizdarije ne.
frendica koju sam naveo u prijasnjem postu mi je ujutro poslala poruku na facebook: ej, evo saljem ti poruku preko iphonea i bas je super. i kaj da ja sad mislim na to a da to nije nesto tipa "baci se s krova" i sl.
primavera
Spol: Ž

Re: Tko vašom zaslugom koristi linux

Post Postao/la primavera »

Abzeenth je napisao/la:Nisam ga imala priliku koristiti, ali rekla bih da je najveći problem i glavni uzrok smećastosti iPhonea upravo ta bezobrazna zatvorenost i onemogućenost svega, slično kao i na onim starim smartelefonima s Windows Mobile sustavom. Za nešto što toliko košta korisnik tj. kupac bi trebao moći modificirati i dodavati sve što poželi, ali ne...moraš skakati kroz obruče ili posegnuti za poluilegalnim rješenjima. :thumbs_down

Tata Steve je znao što je nabolje za korisnike, a oni ga zbog toga štuju! Dođe doba godine kad se uvijek iznova pojave iste slike s istim nasmiješenim licima. Slažem se s ovim što si napisala. Drugi dio zbog kojeg mu nisam sklona je value for money, tj. cool tag. Evo članka u kojem se iznose neke brojke. Rezime: "Ako je Appleova prodajna cijena iPhonea u Americi 2009. godine iznosila 500 dolara, a proizvodna cijena istodobno bila 179 dolara, to znači da profit po komadu tog uređaja iznosi čak 321 dolara ili 64 posto." Dakle, cool naljepnica je teška nekih 150-200 dolara. Da ne kažem kako takvo etiketiranje samo po sebi nije my cup of tea.
Zadnja izmjena: primavera, dana/u 26 stu 2011, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
sudo wizard
primavera
Spol: Ž

Post Postao/la primavera »

scheissman je napisao/la:i ja imam to neko matoro go*no bez kamere, cisto za sms i poziv
:D Još jedna s matorim go*nom za iste funkcije. Imam kameru! :)
sudo wizard
x_sport

Post Postao/la x_sport »

Da...problem je sa iphoneovima i sličnim stvarima, što su ljudi pomalo izgubili mjeru, pa se to pretvorilo u nekakvo "štovanje". Kad je papa Jobs umro, na CNN-u gledam reportažu, i govore Da Vinci našeg doba....Uf.... A Denisa Ritchi-ea se tjedan dana poslije nitko nije sjetio.....
"It ain't about how hard you can hit,it's about how hard you can get hit and keep moving forward..."
Give back to the community....translate!:)
"If you live properly,the dreams will come to you." Randy Pausch,R.I.P.
ante003

Post Postao/la ante003 »

Kod: Označi sve

(11:23:50) xxx: eee
(11:23:53) Ante: kaj ? 
(11:23:59) xxx: ja imam iPhone :P :P :P                          
(11:24:01) xxx: hihihi                                             
(11:24:04) Ante: znam  
(11:24:05) Ante: rekla 
(11:24:05) Ante: si mi