problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: problem
Taj sam i ja problem imao sa nvidiom i samsugovim 19 inčnim crt monitorom. Otiđi u "control panel" i nađi točno svoj monitor (ili po oznaci približan), a ne onaj plug and play sto nudi. Poslije toga će ti reza biti dobra.
moj monitor je zaslon na lap-topu
stavio sam standardni .. lcd 1280x800 i nakon restarta .. je rezolucija bila 1024x768 ajmee poludit ću
stavio sam standardni .. lcd 1280x800 i nakon restarta .. je rezolucija bila 1024x768 ajmee poludit ću
juhuuu maknuo sam 3d i vratila se rezolucija u normalu
sad samo da sredim 3d support
sad samo da sredim 3d support
jjjooooj kad stavim 3d onda se vrati ova šugava rezolucija ajmeeeeee
sad sam uspio 1024x768 sa 3d ali i dalje nemogu 1280x800
Dobro, ja ti kažem koji je meni bio problem s nvidiom na kubuntu. Pokušao sam sve moguće drivere i na kraju otkrijem da je problem kako mi linux prepoznaje model monitora!
ja sam sad rezolucjiu namjestio ali ako spustim zaslon onda mi se neželi vratiti u prvobitno stanje nego zablokira
Ej, ajd mi opiši tu karticu 8jel to AGP-jka, PCI-jka...) Da se ne pregrijava....tigarrr je napisao/la:ja sam sad rezolucjiu namjestio ali ako spustim zaslon onda mi se neželi vratiti u prvobitno stanje nego zablokira
ma ne ..prije je na xp radila normalno..
dakle radi se o lap-topu sa Nvidia 6100 integriranom grafikom do 384mb dijeljeni ram
dakle ima i themal monitor pa vidim temp..u zelenom je
ovaj to sam instalirao nvidia x server settings
dakle radi se o lap-topu sa Nvidia 6100 integriranom grafikom do 384mb dijeljeni ram
dakle ima i themal monitor pa vidim temp..u zelenom je
Instalirao si nešto na svoju ruku? Dakle, nešto povrh Hardware drivers-a iz ubuntuovih repozitorija? Jer Hardware drivers ne dolazi sa nvidia settings managerom...tigarrr je napisao/la: