there's always a way to salvationAbzeenth je napisao/la: Baš su slatki, nisam nikad prije čula za to (eh šta ću kad ne znam Ruby
).
Odustajem, glasov offtopic lobij na forumu je jednostavno premoćan.
Moderator/ica: Moderatori/ce
there's always a way to salvationAbzeenth je napisao/la: Baš su slatki, nisam nikad prije čula za to (eh šta ću kad ne znam Ruby
).
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Weezer - We are all on drugsglaskoncILLa je napisao/la:oftopic je uvijek strasan ako ne sudjelujes u njemu.Abzeenth je napisao/la: Ako misliš na ovo moje pitanje o tvom avataru, duboko se ispričavam ako je to tako strašan offtopic(dakako, ništavno je i zanemarivo u usporedbi s onim što su glaskoncILLa i primavera radili prije par stranica). A uvijek se možemo opravdati time da je ovo tema u podforumu Razno koji uglavnom služi sa offtopic
![]()
![]()
![]()
sa ovim drugim se slazem.

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
odlicno!Shicy je napisao/la:jedini domaći bend koji se nije prokurva ka Valjkovi, Kazališta i slični