čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: čavrljanje
Bojim se da ne. Nije rećeno apsolutno ništa konkretno. Neki od argumenata su da je outlook jednostavniji za korištenje nego thunderbird, windows ima jednostavnije sučelje nego kde,.... ubiti klasika i rigoleto.
Taj tvoj sef je jedan od onih koji su otisli u ameriku i ne kuze kako stvari ovdje funkcioniraju. Imas srece da niste presli na OS X (s obzirom na argumente i kakav je). Jadni vi sa izlacenjem mailova ako vam padnu windowsi. A i ako ne padnu nego se mijenjaju isto tako. Inace Sedmica nema default program za mail. Imas jedio Office Outlook za Sedmicu od Outlook-a. Sad ti malo njega zezni pa stavi dwm na Sedmicu, a mozes probat stavit i KDE http://techbase.kde.org/Projects/KDE_on ... s_shell.3F .
Radis u privatno firmi ili drzavnoj. Pretpostavljam u privatnoj koja radi u fransizi za drzavnu.
Radis u privatno firmi ili drzavnoj. Pretpostavljam u privatnoj koja radi u fransizi za drzavnu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Super!
Nadam se da ćete ušparati.
Nadam se da ćete ušparati.
-
Lutherus
Upravo to. Ma mene zaboli za mejlove, ionak sa njima šaljem jedino izvješća, produktivnost, naplatu i dopise ( čitaj, nestane mi uredskog materijala, sredstva za čišćenje i slično ). Meh, zahebi dwm i kde za sevenku. Napravim screenshoot, postavim ga za wallpaper i poskrivam ikone i toolbar pa nek klikaju mišem ko mutavi.Pretpostavljam u privatnoj koja radi u fransizi za drzavnu.
@suko
je pa koj je kriv kaj novell tak visoke cjene lupa za opensuse pa moramo na opensource. kaj da tek imali komercijalan suse?
Inace kakav je osjecaj raditi na Windowsima (sustavu radjenom po FOSS standardima) nakon godina provedenih na linuxu.
Inace koji File Manager koristis?
Inace koji File Manager koristis?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Nesnalazim se. Ni na faxu me netjeraju na nehumane uvjetemax360se je napisao/la:Inace kakav je osjecaj raditi na Windowsima (sustavu radjenom po FOSS standardima) nakon godina provedenih na linuxu.
privatno? ranger fmmax360se je napisao/la:Inace koji File Manager koristis?
A na poslu? Inace od closed sourca preporucam Total Commander nema mu premca. Nisam nasao niti jedan open ni closed soruce koji mu po jednostavnosti, brzini i opcijama moze parirati. Ima ih koji su na putu ali jos dosta daleko. Od open sourca Double Commander.
Jesli li kad cuo za Hiren boot CD. Moze se staviti i na USB stick. Ima tamo zanimljivih programa. - Admini nemojte se ljutiti ovo je siva zona.
-
Lutherus
da ga uštekam u printer? nema optički pogon, imam 2 usba koja su poštekana sa piz????jama od uređaja