čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: čavrljanje
^ da se nadovežem, i masa ih fakat crnči za siću. nedobe svi hrvatski prosjek i sjede u toplom uz gablec i kavu.
@max
radim obje smjene pa jedan tjedan jesam drugi nisam pa predavanja imam minimum 50% dok vježbe ima sve odrađene koje su mi bitnije
@max
radim obje smjene pa jedan tjedan jesam drugi nisam pa predavanja imam minimum 50% dok vježbe ima sve odrađene koje su mi bitnije
- drone
- Moderator
Svaka čast onima koji to mogu ako ih roditelji nisu u stanju financirati. Ja svojevremeno nisam bio kapacitet da istovremeno radim i studiram i nakon druge godine pa-pa faks. Oni koje roditelji financiraju su ipak u većini i to je normalno, tako bi trebalo biti svakome. Nažalost nije svima isto i zato kažem, svaka čast onima koji imaju energije studirati i raditi istovremeno. Prvenstveno onima kojima je to nužno, a ne dodatni izvor prihoda za izlaske i slične aktivnosti (što također nije za osudu).ante003 je napisao/la:zasto to nebi bilo moguce ? ima hrpa takvih studenatamax360se je napisao/la:Ok, meni nije jasno. Ides na faks i radis. Kako sve to stignes? Sto nisi ti vec zavrsio fax?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Abzeenth
- Site Admin
Potpisujem ovo gore i nadovezujem se; ja sam od onih koje roditelji financiraju, i beskrajno radije bih da nije tako tj. da si mogu sama sve platiti, ali famozni bolonjski program
kod nas zapovijeda dolaženje na apsolutno sva predavanja i vježbe, izostajanje = padanje kolegija/nemogućnost izlaska na ispite (neki profesori su tolerantniji od drugih ali u principu se na filološkim grupama tj. jezičnim vježbama uopće ne bi smjelo izostajati) tako da uz najbolju volju naprosto nemam kad raditi, jer nisam još susrela/čula za poslodavca koji bi bio toliko fleksibilan u pogledu radnog vremena. Naravno, jedino što preostaje je rad vikendom, ali vikendom treba pisati zadaće i kojekakve pizdarije za faks; ili pak rad noću, ali ako ne spavam, sumnjam da ću moći funkcionirati na faksu. 
-
Lutherus
Rad noću se definitivno ne isplati na faxu jer prije ili kasnije se uništiš.
Pa uvijek možete davati instrukcije koje su fleksibilne što se vremena tiče. Također, skužio sam da brdo cura sa PMF-a rade kao hostese. Ne mislim sada tu eufemizam za prostituciju ili nešto tog tipa, već baš hostese za hrpe gluposti i na kraju ih plate da doslovno stoje pored neke gluposti i izgledaju lijepo 
Primjer: Milka je unajmila lika u oldtimer bubi (u ljubičastom sa milka logoima ) i dva komada da samo sjede unutra par sati i to je to. I jedno 2800 kn u džep. Za 2 dana.
Primjer: Milka je unajmila lika u oldtimer bubi (u ljubičastom sa milka logoima ) i dva komada da samo sjede unutra par sati i to je to. I jedno 2800 kn u džep. Za 2 dana.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Primijeti da za takve poslove moraš biti "komad", a nažalost nisu sve cure takve. kava
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Meni je takav već odavno...
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Svašta. 
Vidim da koristiš NoScript, možda ti je on to blokirao...
Vidim da koristiš NoScript, možda ti je on to blokirao...
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.