čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Cooleech
Moderator
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la Cooleech »

Lutherus je napisao/la:Neznam kaj je falilo Qt aplikaciji
ruga_se Nije bila dovoljno cute?
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Neznam, meni je bila simpatičnija, jednostavnija i ljepša nego ovo čudo. A ovi crash cursevi za penđere koje moramo proći su na toj razini na je retardirano genijalno.
max360se

Post Postao/la max360se »

Dobio ti je sef lovu. To ti je najvjerojatnije. Naravno postoji i mogucnost da mu je informaticar rekao da je ovo bolje i bla bla.... Samo da pokupi lovu.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

wtf?! za ie6 ne uzimaš lovu. Jednostavno si nesposoban. java i upotrebljivost iste ako nije multi-platform je također dokaz nesposobnosti programera i tog informatičara koji je to preuzeo. Razlog tome je što je java katastrofalno loš jezik zbog toga što ždere paranormalne količine resursa i jedino što tako nešto može opravdati je da se isti program bez rekompajliranja može izvesti na svim platformama. Ovo ne može, dakle - otkaz na licu mjesta zbog nesposobnosti.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
max360se

Post Postao/la max360se »

Pa jasno da je taj informaticar nesposoban.

Apsolutno se slazem da je java katastrofalno los jezik. Njezin rad s memorijom je :facepalm . Problem je u tome sto je dosta velikih korporacija ulozilo dosta love u razvoj aplikacija na Javi i sad ne zele sve to odbaciti. U 11 godina mi ni jedna aplikacija na nijednom kompu nije radila "smooth" osim na sadasnjem, ali on nije mjerilo.
Najgori jezici su 1. Flash, 2. Java ... nastavite listu. Mislim na jezike koji stvaraju programe koji zderu resurse.

Btw. ako netko zna za igricu Minecraft. Super igrica. Steta sto nije napisana u C/C++ tako da ako oces normalno igrat moras imati 3 tj. 4GB RAMa. Sve je to zbog nemogucnosti kontroliranja memorije u Javi.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Da, minecraft je dokaz tvrdnje da je java katastrofalno loše jezik. Izgled igrica ranih 90-ih, ali ti ipak treba brutalno računalo da to igraš. Jedan od jezika koji su loši (tj najgori) je i VB, specifično kada se koristi u excelu. Isti algoritam koji se na starom IBM računalu u srcu (Onome koji je imao kartice na bušenje) vrti 24 sata (koristeći fortran), u VB na excelu se vrti preko tjedan dana (na Pentium 4 3.06 Ghz sa 1 gb ddr2 rama).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
scheissman

Post Postao/la scheissman »

evo opet je krenilo
izasao je backbox linux
ubu sa alatima za pentesting po milionti put
jedino ako sam dobro procito ima software includec wpa cracker koji radi preko grafike

Oclhashcat-plus is the faster wpa cracker.
More info at http://hashcat.net/oclhashcat-plus/
It's use only the gpu and have many unique feature:

- leave free your cpu during calculation
- pause-resume while cracking
- Integrated thermal watchdog
- Worlds first and only GPGPU based rule engine

to sam davno citao da ce preko toga ici jako brzo i jako lagano , mislim da ce se uskoro wpa pretvorit kao i wep

ps. ima i owning xp preko metasploita i ostale stvarcice.
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

rofl rofl
Očekuješ porast broja novih korisnika ovdje na forumu? :D 8-)
scheissman

a slusaj , nikad ne znas, najgore je sto ti ljudi neznaju neke opcenite stvari , tako da mislim da ovdje niti nece dobit pomoc nit nista, ali malo je bzvze da stvarno sigurnost racunala pada na jako niske grane zbog izbacivanja takvih distri.
to je samo ubuntu sa instaliranim programima i to je to. znaci ako se dogodi nekompaktibilnost sa hw bit ce upita za sve :)
inace onaj sto je trazio kako se moze zaobici hot spot index stranica on samo da je malo htio procitat i nasao bi tu na forumu. ak se dobro sjecam to sam bio posto ali dobro , i bolje da ne citaju i neznaju , i ja sam sam u nekim stvarim mutav i necu tj neda mi se citat
nepismena seljačina
scheissman

@Abzeenth

cist iz radoznalosti jel jos uvjek imas ovu kombinaciju "OS: Mint 9 | Fedora 15 | XP" i kako to ukomponiras i cemu to ?
nepismena seljačina
Zaključano