Fedora 16
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fedora 16
Drade, nema više problema! Hvala ti! 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Nema na cemu. No, ne zasluzujem samo ja zahvalu, tu je i Abzeenth.
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
Da, silly me. Hvala Abzeenth i tebi!drade je napisao/la:Nema na cemu. No, ne zasluzujem samo ja zahvalu, tu je i Abzeenth.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Blokiranje updatea određenih paketa
Prije par dana sam updateom nadogradio i gnome-shell-extension-user-theme i gnome-shell-extension-theme-selector na verziju 3.2.3-1, zbog čega nisam mogao mjenjati Gnome Shell teme. Pa sam danas zbog toga sve ekstenzije downgradeao na 3.2.0-1, i sada mogu mjenjati teme.
Zanima me samo dali mogu blokirati nadogradnju ovih ekstenzija:
tj. da se ubuduće nadograđuje sve osim tih ekstenzija? 
Zanima me samo dali mogu blokirati nadogradnju ovih ekstenzija:
Kod: Označi sve
gnome-shell-extension-apps-menu
gnome-shell-extension-common
gnome-shell-extension-native-window-placement
gnome-shell-extension-systemMonitor
gnome-shell-extension-user-theme
gnome-shell-extension-theme-selectorOne definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- scheissman
- Spol: M
jel ima ljudi koji su uspjeli install ati drivere ???
ps, install sam catalyst drivere za kernel koji koristim ali kaze kako nemoze prepoznat ati graf karticu
ps, install sam catalyst drivere za kernel koji koristim ali kaze kako nemoze prepoznat ati graf karticu
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Problem - Nautilus mi ne pokazuje 4 mape na particiji na kojoj su mi većina podataka, dok su i dalje na disku i ls izlistava i njih i sve što je u njima.
Restartirao sam računalo, ali i dalje je isto. U čemu bi mogao biti problem?
Restartirao sam računalo, ali i dalje je isto. U čemu bi mogao biti problem?
- scheissman
- Spol: M
a npr u krusaderu ? ili midnight commanderu ako imas nesto takvo install ?
nepismena seljačina
Vjerojatno se vide, nisam pokušavao. Jer, kao što sam rekao, ti su podaci i dalje na disku, samo ih Nautilus ne vidi..scheissman je napisao/la:a npr u krusaderu ? ili midnight commanderu ako imas nesto takvo install ?
EDIT:
Pcmanfm sve vidi kako treba..