retsam je napisao/la:ne znam kome bi to baš koristilo većina ljudi koji pristupaj s mobitela koriste tapatalk (ili njegove forkove) ili pristupaj na normalni forum gdje je opet ovako preglednije jer su linearnije raspoređene teme (ovako bi trebali i horizontalno i vertikalno skrolati), a za PC/laptope/netbookove/tablete je sadašnja tema daleko bolja zbog preglednosti i više iskorištenog prostora.
Ja sam malo razmisljao i dosao do zaklučka da ljudi naučeni gledati stranice tj naslove kategorije jedno ispod druge. Ja mislim da je tu stvar navike a ne nepreglednosti. evo ja sam gledao sliku sa mobitela tj web preglednika da vidim koliko je to pregledno. Pa pregledno je ako korisnik nauči gledati naslove u dva redaka kao što gledamo ikonice na desktopu
Nisam očekivao da će biti odobreno no bar sam pokušao nikad se nezna

neznam dali ste primjetili na slici sam izbacio neke djelove kao recimo broj postova, broj teme, tko je moderator, rss ikonica, smatram da se to jako rijetko koristi. Te sitnice su ponekad korisne pa sam zato htio da stari sadržaj ostane sa strane