čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Abzeenth
Site Admin

Re: čavrljanje

Post Postao/la Abzeenth »

Bavljenje sportom ne zvuči tako loše, ali neću li se tako osjećati samo još iscrpljenije?
Od piva mi se spava i ne mogu ništa raditi.
Promjena "mužjaka" ne dolazi u obzir, on je jedino dobro što uopće imam u životu.
Ne podnosim djecu.
Nisam ni približno dovoljno dobro izgledajuća za bilo kakve "modne" poslove.
Nemam novca za još jedan faks, a i WTF, pa ni za ovaj jedan nemam snage ni volje raditi sve što treba, otkud mi još za jedan?

Kao što rekoh, zanemarite...
scheissman
Spol: M

Post Postao/la scheissman »

retsam je napisao/la:Trebaš li psihološku ili financijsku stimulaciju (ili oboje), ako je psihološka(a droge ne dolaze u obzir) onda mužjak i piva mogu dobro poslužiti to je zole predložio i uopće nije loše, a naravno ako imaš volje, vremena, želje i novca možeš i upisati drugi fax čisto da se okupiraš nečim. Ako je financijska stavi oglas na stup da čuvaš djecu 24 h, po svim vremenskim uvjetima(to je stvarno stajalo na stupu pored moje zgrade). Ako je oboje kombiniraj.

Možda možeš i iskoristiti fizički izgled, tipa neki fotosešn ili reklame pa tako zaraditi neku kintu.

ima na freelancer.com da traze curke za fotosešn, sexi zvukove itd itd sopak
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

iscrpljenije ne, nije poanta da ides na kickboxing dva puta dnevno.

otidji na neki aerobic ili neko bacanje lopte uokolo dva-tri puta tjedno, that will do the trick.
a i ono sa pivom nije lose, otidji subotom nekud van, malo se izluftaj, ispucaj, to sve.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
scheissman

Post Postao/la scheissman »

nemoj pricat o linux-u rofl rofl rofl
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la:Bavljenje sportom ne zvuči tako loše, ali neću li se tako osjećati samo još iscrpljenije?
na pocetku da kasnije ne...
Abzeenth je napisao/la:Od piva mi se spava i ne mogu ništa raditi.
nakon trece pive te pocne razbudjivati, samo budi ustrajna spivo
Abzeenth je napisao/la:Promjena "mužjaka" ne dolazi u obzir, on je jedino dobro što uopće imam u životu.
ne kazem da je los ali mozda je doslo vrijeme za promjenu ako te ne izvlaci iz depresije :ljubav
Abzeenth je napisao/la:Ne podnosim djecu.
ni ja :mrgreen:
Abzeenth je napisao/la:Nisam ni približno dovoljno dobro izgledajuća za bilo kakve "modne" poslove.
pusti to "strucnjacima" da ocjene ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Ma neka, ok je i rant ponekad. Ja isto tražim nešto za mozak, kako da ga prevarim. Nažalost u tom traženju prolaze i godine, a potraga ostaje neuspješna. Od napitaka najbolje mi pomaže domaća rakijica :) Ali treba pažljivo dozirati, iskustvo je tu bitno. Pivo ne valja, osim kad cijepaš drva. Dobra je i kava ako ju inače ne piješ poput većine, nego samo povremeno (ne volim kavu, ali djeluje). Ja sam se navukao na crni čaj. A ostalo... ne znam... gljive i kaktuse nisam probavao, travu jesam i zaključio da ima potpuno suprotan učinak od onog koji mi treba :)

Inače, kažu da to što želiš postići trebaš pretvoriti u naviku jer onda ide samo od sebe. Samo, kvaka je natjerati se da dovoljno dugo nešto ponavljaš da stvoriš naviku. Ja nemam problema s tim, loše navike skupljam ko od šale :)

@scheissman
Imamo dosta sličnosti, ko bi reko :)
Ja sam bio krenuo na faks (davno), nije bilo love i završio na fronti (FOI dropout), pa opet malo FOI, pa ništa... FOI nije težak, ali bez love ne ide ništa. Što se tiče servisiranja kompova, toga se prihvatilo valjda pola države, sve sami "informatičari" i tu baš i nema kruha. Također sam u gov.... i trenutno ne znam gdje je izlaz, potpuno mi je ponestalo ideja, a nije da nisam svašta poduzimao. Možda je ovo dovoljan motiv za Abzeenth da što prije sredi taj faks i tutanj odavde.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Abzeenth
Site Admin

zole052 je napisao/la: na pocetku da kasnije ne...
Moguće. Ali i dalje ne vidim kako bi me bavljenje sportom trebalo motivirati da, recimo, operem suđe ili napišem seminar. Savjet je dobar, ali je u pogrešnom smjeru.
nakon trece pive te pocne razbudjivati, samo budi ustrajna spivo
Mislim da nikad nisam uspjela popiti više od tri piva :D rofl a osim toga, napijanje nije nikakvo rješenje.
ne kazem da je los ali mozda je doslo vrijeme za promjenu ako te ne izvlaci iz depresije :ljubav
I bolje ti je da ne kažeš da je loš sbatine :D zato što je najbolji <3 :ljubav a ta depresija nema veze s njim, ne vidim kako bi me mogao ili trebao iz nje izvući, osim toga, ima dovoljno svojih problema da bi se još igrao psihoterapeuta meni.
ni ja :mrgreen:
:thumbs2 :D
pusti to "strucnjacima" da ocjene ;)
Već jesu, mnogo puta, gotovo svaki dan, zapravo, i ocjene su pretežno bile negativne. Da ne spominjem da mi se gadi cijela ta "industrija" bazirana na "ljepoti"; mislim da ne bih ništa slično radila čak i da imam svu potrebnu opremu :|

Zabavno mi je ovo kvotanje :D

@drone
Prvi savjet koji me razumije i zaslužuje :bravo :bravo
Počela sam nedavno piti kavu (prije nikad nisam, gadio mi se i okus i miris) jer kao, svi kažu da daje energiju, razbuđuje etc. Nisam dosad primijetila neke učinke, možda moram piti više? :D
I da, ovo za navike se isto slažem..ali meni se čini da teško stvaram navike, naprosto jer zaboravljam raditi te stvari koje bi, kao, trebale postati navike :|
max360se

Post Postao/la max360se »

Ono sto mene obicno motivira je to da si postavim neki cilj. Mora biti realan. Ovisno o cemu se radi kratkorocan ili dugorocan. Stvar je u tome da ako napravis to sto trebas da ces postici cilj.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la: Moguće. Ali i dalje ne vidim kako bi me bavljenje sportom trebalo motivirati da, recimo, operem suđe ili napišem seminar. Savjet je dobar, ali je u pogrešnom smjeru.
probaj :)
Abzeenth je napisao/la: Mislim da nikad nisam uspjela popiti više od tri piva :D rofl a osim toga, napijanje nije nikakvo rješenje.
ali zna pomoci... napis se, sljedeci dan vegetiras i onda dan poslje si ko nova :mrgreen:
Abzeenth je napisao/la: I bolje ti je da ne kažeš da je loš sbatine :D zato što je najbolji <3 :ljubav a ta depresija nema veze s njim, ne vidim kako bi me mogao ili trebao iz nje izvući, osim toga, ima dovoljno svojih problema da bi se još igrao psihoterapeuta meni.
nisam mislio da je los nego znas kada dodje novi onda svi oni leptirici i te stvari... nista ti nije tesko ;)
Abzeenth je napisao/la: :thumbs2 :D
:zvizdi
Abzeenth je napisao/la: Već jesu, mnogo puta, gotovo svaki dan, zapravo, i ocjene su pretežno bile negativne. Da ne spominjem da mi se gadi cijela ta "industrija" bazirana na "ljepoti"; mislim da ne bih ništa slično radila čak i da imam svu potrebnu opremu :|
pusti nas strucnjake sa lzs-a da procjenimo...
Abzeenth je napisao/la:Zabavno mi je ovo kvotanje :D
je dok se ne izgubis pa ti stalno javlja Možeš spojiti najviše 2 citata. :udri
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Abzeenth
Site Admin

max360se je napisao/la:Ono sto mene obicno motivira je to da si postavim neki cilj. Mora biti realan. Ovisno o cemu se radi kratkorocan ili dugorocan. Stvar je u tome da ako napravis to sto trebas da ces postici cilj.
OK, ali kako se prisiliš da napraviš sve te stvari koje te trebaju odvesti do cilja? Mislim, meni je (očito) dugoročni cilj završiti faks, ali neću ga završiti ako recimo, ne napišem sve seminare koje dugujem, ili ne položim ispite. A kako da se natjeram na to? Već pet godina pišem seminare, a prije tog sam 4 godine bila u srednjoj i 8 u osnovnoj; bez ikakvih prekida i odmora, stalno zadaće seminari ispiti testovi...ne da mi se to više :cry: Mislim, znam da MORAM, ali ne mogu :|

@zole
Izgubio si supstanciju, nemam više što kvotati :bleh ponavljaš se i savjeti su u krivom smjeru, kao što sam već rekla. Ali hvala na inputu :D
Zaključano