Vremenska prognoza

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Cooleech
Moderator
Spol: M

Re: Vremenska prognoza

Post Postao/la Cooleech »

Shicy je napisao/la:nema te u subotu? :sokiran
Jbg, 34. rođendan mi je. Triba to proslavit. Ali, ne brini, u sridu sam u udruzi i, dakako, častim unaprid. ;)
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
shicy

Post Postao/la shicy »

super :)
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Cooleech je napisao/la:Jbg, 34. rođendan mi je.
:o :shock:
omg, ja sam mislila da je nešto bliže 24... :D rofl
Cooleech
Moderator

Abzeenth je napisao/la:
Cooleech je napisao/la:Jbg, 34. rođendan mi je.
:o :shock:
omg, ja sam mislila da je nešto bliže 24... :D rofl
Ma da? sbatine stucise szubi :mrgreen:
Prvi put da mi netko daje MANJE godina! Yay! :D
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ja imam spremne rezerve termita za kuriti kada padne na -20. Jedino sumnjam da će od toga biti išta jer je to prognoza računalnog modela, a na toj udaljenosti je više manje lutrija.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Cooleech
Moderator

Spoiler alert!
Taman smo lipo offtopičarili! :D :mrgreen: :bleh
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Nemojte sada da vam tu počnem pričati o nelinearnim modelima u kombinaciji sa neuronskim mrežama u svrhu predviđanja vremena, burze i seksualne aktivnosti daždevnjaka i prerijskih pasa. Ok, još radim na prerijskim psima pa ćete za to morat malo pričekat.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Bit će red izvaditi akumulator iz oldtimera i držati ga u stanu :)
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
madone

Post Postao/la madone »

Tak je hladno vani da mi se wireless smrznuo i meni bi dobro došlo malo termita.. :D
max360se

Post Postao/la max360se »

shrike je napisao/la:Nemojte sada da vam tu počnem pričati o nelinearnim modelima u kombinaciji sa neuronskim mrežama u svrhu predviđanja vremena, burze i seksualne aktivnosti daždevnjaka i prerijskih pasa. Ok, još radim na prerijskim psima pa ćete za to morat malo pričekat.
Sound interesting :P
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Odgovori