Jbg, 34. rođendan mi je. Triba to proslavit. Ali, ne brini, u sridu sam u udruzi i, dakako, častim unaprid.Shicy je napisao/la:nema te u subotu?
Vremenska prognoza
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Vremenska prognoza
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
super 
- Abzeenth
- Site Admin
Cooleech je napisao/la:Jbg, 34. rođendan mi je.
omg, ja sam mislila da je nešto bliže 24...
- Cooleech
- Moderator
Ma da?Abzeenth je napisao/la:Cooleech je napisao/la:Jbg, 34. rođendan mi je.![]()
![]()
omg, ja sam mislila da je nešto bliže 24...![]()
Prvi put da mi netko daje MANJE godina! Yay!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ja imam spremne rezerve termita za kuriti kada padne na -20. Jedino sumnjam da će od toga biti išta jer je to prognoza računalnog modela, a na toj udaljenosti je više manje lutrija.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
Spoiler alert!
Taman smo lipo offtopičarili!

Taman smo lipo offtopičarili!
Nemojte sada da vam tu počnem pričati o nelinearnim modelima u kombinaciji sa neuronskim mrežama u svrhu predviđanja vremena, burze i seksualne aktivnosti daždevnjaka i prerijskih pasa. Ok, još radim na prerijskim psima pa ćete za to morat malo pričekat.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- drone
- Moderator
Bit će red izvaditi akumulator iz oldtimera i držati ga u stanu 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Tak je hladno vani da mi se wireless smrznuo i meni bi dobro došlo malo termita.. 
Sound interestingshrike je napisao/la:Nemojte sada da vam tu počnem pričati o nelinearnim modelima u kombinaciji sa neuronskim mrežama u svrhu predviđanja vremena, burze i seksualne aktivnosti daždevnjaka i prerijskih pasa. Ok, još radim na prerijskim psima pa ćete za to morat malo pričekat.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.