Brzina interneta Galaxy S

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
mmm
Spol: M

Brzina interneta Galaxy S

Post Postao/la mmm »

Ovako zanimame dali se moze povecati brzina mobilnog interneta i sto je usporava!
Koristim Galaxy S na preplati sam (Tele 2).Neki put radi zadivljujuce brzo a neki put je skroz mrtav.Mislio sam da je to zbog signala,ali dosta puta je pisalo da nema signala al internet je radio,a neki put je bio pun signal a nebi se nista ucitalo.
Super bi mi doslo neko iskustvo pogotovo ako je neko korisnik tele 2 usluge.
pootzko
Kontakt:

Re: Brzina interneta Galaxy S

Post Postao/la pootzko »

ja imam tele2 i nekad moram par puta upalit/ugasit mobilni internet da bi proradio. skužio sam da ako prešaltam sa 2G na 3G ili na 2G/3G, da nakon pebacivanja s onoga na čemu je trenutno na drugu opciju, da se spoji odma.. to mi se nije događalo na drugoj mreži.
...I put on my robe and a wizard hat...
mmm

Post Postao/la mmm »

pootzko je napisao/la:ja imam tele2 i nekad moram par puta upalit/ugasit mobilni internet da bi proradio. skužio sam da ako prešaltam sa 2G na 3G ili na 2G/3G, da nakon pebacivanja s onoga na čemu je trenutno na drugu opciju, da se spoji odma.. to mi se nije događalo na drugoj mreži.

Tako je isto kod mene.Mislis li da je broj instaliranih aplikacija,launchera ili igrica ima veze sa brzinom interneta?
pootzko
Kontakt:

Post Postao/la pootzko »

ne bi trebalo imati veze.. osim ako ti te sve aplikacije/igrice idu van na internet i komuniciraju s nečim..
...I put on my robe and a wizard hat...
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Mislim da to ima veze s ljudima koji oko tebe u to vrijeme koriste mobilni interndt. Svi dijelite istu antenu pa brzina varira. Ako vas je puno onda je brzina manja.
Odgovori