Doma na tv-u... Torrent...charuga je napisao/la:gdje si pogledao film ??
Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Preporuka za filmove
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Hm... Take Shelter je jako dobar. Ne pada mi ništa drugo na pamet sada...Yeti je napisao/la:Ajd baci koju preporuku neznam vise sta bi gledao
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- kvaju
Malo stariji, neznam jel već tko preporucivao tropa de elite 2007 , meni odlican film
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
- Markec
Evo jedan film "Iron sky"
http://www.moj-film.hr/novosti/pregled/ ... e-mjeseca/
još nije došao u kina ali trailer i sve ostalo zvuči zanimlivo.
Čuo sam da se Terra nova neče više snimati, iako je prva sezona imala veliki uspjeh no to nije bilo dovoljno da bi ih potaknulo da snimaju drugu sezonu, ukratko snimanje Terre nove košta kao snimanje svih ostalih serija zajedno. Baš sam se nadao nekom nastavku jer serija je odlična
http://www.moj-film.hr/novosti/pregled/ ... e-mjeseca/
još nije došao u kina ali trailer i sve ostalo zvuči zanimlivo.
Čuo sam da se Terra nova neče više snimati, iako je prva sezona imala veliki uspjeh no to nije bilo dovoljno da bi ih potaknulo da snimaju drugu sezonu, ukratko snimanje Terre nove košta kao snimanje svih ostalih serija zajedno. Baš sam se nadao nekom nastavku jer serija je odlična
- Suko
- Site Admin
Jooooj!Markec je napisao/la: Čuo sam da se Terra nova neče više snimati, iako je prva sezona imala veliki uspjeh no to nije bilo dovoljno da bi ih potaknulo da snimaju drugu sezonu, ukratko snimanje Terre nove košta kao snimanje svih ostalih serija zajedno. Baš sam se nadao nekom nastavku jer serija je odlična
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Suko je napisao/la:Jooooj!Markec je napisao/la: Čuo sam da se Terra nova neče više snimati, iako je prva sezona imala veliki uspjeh no to nije bilo dovoljno da bi ih potaknulo da snimaju drugu sezonu, ukratko snimanje Terre nove košta kao snimanje svih ostalih serija zajedno. Baš sam se nadao nekom nastavku jer serija je odlična
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Markec
Evo malo potražio, postoji mala šansa za ponovno snimanje http://www.serijala.com/akcija/netflix- ... erra-novu/
Terra nova je baš dobra bila. Ono, povratak u djetinjstvo sa jurskim parkom:D:D:D:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
Terra nova je bila preskupa za snimanje, mislim oko 55mil za rpizodu pa se zato odustalo...ja jos uvijek drzim fige da ju netflix otkupi, njima fali serija
)
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

- drone
- Moderator
Još jedna u nizu...
Pa to odustajanje nakon prve sezone već postaje uobičajena praksa.
Pa to odustajanje nakon prve sezone već postaje uobičajena praksa.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch