Ekipo, trebam mali savjet oko odabira smartphonea akoji mi uz doplatu nudi firma, pa su slijedeći modeli oni koji me cjenovno interesiraju:
Apple iPhone 4 s 8 GB - mogu ga dobiti gotovo bez doplate (ali ja ne volim Apple )
HTC Wildfire S - mogu dobiti za nekih 700 kuna
Sony Xperia Mini Pro - za 700 kuna
Sony Xperia Live - za 400 kuna
ijfon, definitivno, bez razmišljanja. pa prodaj poslje!
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Grof je napisao/la:Ekipo, trebam mali savjet oko odabira smartphonea akoji mi uz doplatu nudi firma, pa su slijedeći modeli oni koji me cjenovno interesiraju:
Apple iPhone 4 s 8 GB - mogu ga dobiti gotovo bez doplate (ali ja ne volim Apple )
HTC Wildfire S - mogu dobiti za nekih 700 kuna
Sony Xperia Mini Pro - za 700 kuna
Sony Xperia Live - za 400 kuna
Eto, savjetujte!!!!
ja bi Sony Xperia Mini Pro samo da nije to ona stara Sony Xperia x10 Mini Pro jer imaju skoro ista imena
ima dobar 1ghz proc,dosta rama i kliznu tipkovnicu ako ti nepase touch ili ako ti je zgodnije neke stvari na pravoj tipkovnici...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
4S po bilo kojem segmentu..
jedini koji tu ima dvojezgreni procesor, jacu kameru od 5MPX itd..
bio fan applea ili ne, od ponudjenog se najvise isplati..
Nije baš neki izbor. Najbolji je iPhone4, definitivo. Ali ako baš ne želiš iPhone, možeš ga prodati za dobar novac (ako firma dopušta tako što), i onda imaš hrpu dobrih Androida na izbor.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Ja sam isto imao neki sugav izbor zastarjelih modela i iphone, uzeo sam iphone... Al ako si do sad koristio android rijesi ga se cim prije mozes i kupi neki android... Ja sam totalno nezadovoljan a nesmijem ga prodavat jer ima inv. broj Naravno to je subjektivno tako da ce tebi mozda odgovarat...
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Definitivno uzmi iPhone i onda ga lijepo prodaj te kupi android mobitel.
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.