Savjet oko odabira smartphonea
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Savjet oko odabira smartphonea
Ma iPhone će ti biti sasvim dobar. 
Ma da.... znaš kak se kaže "Svatko unosi radost ulaskom u ovu sobu... netko svojim dolaskom, a netko odlaskom". Tak bu i taj iPhone, ak me ne bu razveselil dolaskom, bu odlaskomSuko je napisao/la:Ma iPhone će ti biti sasvim dobar.
- Suko
- Site Admin
Ma ne bude tebe iPhone pokvario. Biti ćeš ti i dalje isti stari Grof. 
Ne ne bit ce iGrof 
Nis sad ces moc radit recenzije open source aplikacija za iOS (ako takve uopce postoje)
Nis sad ces moc radit recenzije open source aplikacija za iOS (ako takve uopce postoje)
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
koma!..... iKoma.... iUžas....Suko je napisao/la:iGrof
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Možda bude od koristi, How to install iTunes in Ubuntu Linux.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Grofe, mogao bi kasnije napisati i nekakvo uputstvo za korisnike iPhonea (a ima ih jako puno) na Linuxu,počevši od aktivacije mobitela putem iTunesa, prebacivanja multimedije i sl.Just a thought. 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Hej, hvala ti iv@ne... svakako ću napisati iskustva i how-to za korisnike iPhonea na Linuxu.
E da se to mogle/ da sam znao za to pred dvije godine kad sam prebacio desktop na Linux. iTunes mi je prije bio defaultni player.iv@n je napisao/la:Možda bude od koristi, How to install iTunes in Ubuntu Linux.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.