Par pitanja o Archu
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Par pitanja o Archu
Gle jesu. Staviti 32 bitni sustav na 64 bitni cpu je kao uzeti štemajzl i odštemati jednu jezguru. ali kupiti mercedes sl amg, izčupati njegovu mašinu i ugurati vw 1.9 tdi
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
powerpc su stari macovi..
i686 = 32-bitni sustav
x86-64 = 64-bitni sustav
ako nemaš 64-bitni procesor, nemoj uzimat 64-bitni image. ako imaš, onda skini taj.
i686 = 32-bitni sustav
x86-64 = 64-bitni sustav
ako nemaš 64-bitni procesor, nemoj uzimat 64-bitni image. ako imaš, onda skini taj.
...I put on my robe and a wizard hat...
PowerPC, samo mi pošalji link da ga i ja skinemfilipvk1000 je napisao/la:2 GB.max360se je napisao/la:koliko RAM-a imas?Sigurno?cinober je napisao/la:PowerPCfilipvk1000 je napisao/la:Otišo sam na Arch stranicu,ali ima toliko ponuđenih downloada da neznam ni šta treba skinit?? Jel mi može ko reći šta da skinem? Laptop je Fujitsu Siemens,ako to šta koristi (pošto sam vidio da ima i686,PowerPC i još toga)...
____________________________________________________________________________________________
Šta na kraju skidam?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Ne ne, to ti je kao da u merceds sl amg stavi manual s 5 brzina sa uzasnim omjerima
@pootzko
i Amiga
@pootzko
i Amiga
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
1. ne trolajte
2. ne zajebavajte čovjeka za arch powerpc http://www.archlinuxppc.org/download/
koji ste vi kraljevi hahahahahha
čitam komentare i umirem
čitam komentare i umirem
to nije službeno, kaže čoek da je bio na službenoj stranici i da ima hrpa toga! sve, više neg debian,Lutherus je napisao/la:1. ne trolajte
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Cooleech
- Moderator
Evo imam i ja jedno pitanje. Ne radi mi scrollanje mišom u Archu (VirtualBox, ako ima ikakve veze). Pitanje je krajnje jednostavno; Zašto?!
Edit: Koristim XFCE.
Edit: Koristim XFCE.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
filipvk1000
Hvala.pootzko je napisao/la:powerpc su stari macovi..
i686 = 32-bitni sustav
x86-64 = 64-bitni sustav