rms u Muzeju suvremene umjetnosti 23.4.2012
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: rms u Muzeju suvremene umjetnosti 23.4.2012
Sad svi čekamo nastavak

Ne mogu se sjetiti kako se zove ona druga za iscekivanjeAbzeenth je napisao/la:Sad svi čekamo nastavak![]()
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
po tome što je bilo i na stepenicama krcato. A što ste očekivali? I ovako je bolje od Šekspira:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Btw. shrike, da li sam te vidio? Ako si ošišan na nulu ili ćelav, onda jesam xD
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
E nisam:D imam kratku smeđu kosu .
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
I ja istoshrike je napisao/la:E nisam:D imam kratku smeđu kosu .
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Sad mogu samo zaključiti da se radi o istoj osobi, a da ti shrike/max360se koristiš višestruke račune na ovom forumu što je protivno pravilimamax360se je napisao/la: I ja isto
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Markec
- Spol: M
Jeste li isli poslije na pivu ili neko piće jer vidim da ste se dogovarali

Možda je ta osoba mislila da će netko dignuti cijenu iznad njegove i da ju neče morati kupitiretsam je napisao/la:Tko je dao 450 kn za njegovu knjiguvkrajacic89 je napisao/la: Na kraju je održao aukciju za primjerak svoje knjige. Aukcija je završila sa 450 kn.
Bilo dosta ljudi, puna dvorana. Sve u svemu, lijepo iskustvo.![]()
, stvarno mi je žao što nisam bio i vidio tog komedijaša, baš se potrefilo kad nisam u Zagrebu, jel se zna kada će snimka(ako je snimano) biti objavljena. I jel bilo pive poslije
Otišlo nas je par lokat:) Ali i mene stvarno zanima da li je lik stvarno dao 450 kn ili se zezao.
- drone
- Moderator
Ako sam dobro shvatio, to je otišlo kao donacija FSF-u. Možda je to bio glavni motiv, a knjiga samo za uspomenu. Ako netko ima, zašto ne bi dao, svrha je dobra.shrike je napisao/la:Otišlo nas je par lokat:) Ali i mene stvarno zanima da li je lik stvarno dao 450 kn ili se zezao.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch