Jabučarenje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

simke
Kontakt:

Re: Jabučarenje

Post Postao/la simke »

nije ni najljepši, nokie su ljepše (n9, Lumia 800 i 900), bar meni najljepše, kakva šteta da ne furaju andorid.

osvrt na temu.
:zvizdi
slika
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Hugo
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

FBI objavio dokumente o Jobsu

http://www.androidpit.com/en/android/bl ... e-jobs-fbi

http://www.guardian.co.uk/technology/20 ... s-released
"Several individuals questioned Mr Jobs' honesty stating that Mr Jobs will twist the truth and distort reality in order to achieve his goals. They also commented that, in the past, Mr Jobs was not supportive of [redacted] and their daughter; however, recently has become supportive," according to the documents.

Another source characterised Jobs as "a deceptive individual who is not completely forthright and honest".
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Hi hi..
ruga_se Motorola uspješno utužila Apple u Njemačkoj
Ukinuli im push notifications. :bravo
Motorola Mobility reckons it owns the idea of pushed notifications just as much as Apple owns slide-to-unlock, and if it indeed does then Apple has no right to push stuff around without a licence.
sdobar
max360se

Post Postao/la max360se »

slika
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

slika
simke
Kontakt:

osx ili win

Post Postao/la simke »

šta vam je "draže" (korisnije)? nezanima me "nijedno", to znam. ko ima taj odgovor neka se neobazire na temu.

porbo sam opet osx i pošto sam većinom u linux-u, nekako mi osx sve više i više leži (naspram win), za stvari koje nema u linux-s. ono ista hijerhija, naredbe i ostalo, mislim unix je. pa mi se dual boot linux-osx čini logičnije rješenje.

dakle win vs. osx(mislim na operativne sisteme)??? kod mene osx.
Zadnja izmjena: simke, dana/u 12 svi 2012, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Lutherus

Re: osx ili win

Post Postao/la Lutherus »

OS-X. OS-X je Unix. Ali opet samo na Mac-u, nikakve hackintoshe neželim.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Ovo "draže" kao argument u nekoj ozbiljnoj raspravi ne bi imalo baš smisla :? , a korisniji su mi definitivno Windowsi, zbog igara. :kava Igre i jesu jedini razlog zašto imam instalirane Windowse uz Linux.
retsam

Post Postao/la retsam »

Windows :kava

osx odbijam koristiti iz religioznih razloga, a i sve što mogu na osx (ono što mi treba mogu i na linuxu), windows mi služi za posao i korištenje knjigovodstvenog servisa i online e usluga koje nudi fina/zaba i kadkad bacim koji RPG.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la:Ovo "draže" kao argument u nekoj ozbiljnoj raspravi ne bi imalo baš smisla :? , a korisniji su mi definitivno Windowsi, zbog igara. :kava Igre i jesu jedini razlog zašto imam instalirane Windowse uz Linux.
:thumbs
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori