Jabučarenje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

simke
Kontakt:

Re: osx ili win

Post Postao/la simke »

ja, na hackintoshe sam mislio, ili ako je poso, onda mac.
baš sam mislio na poslovna rješenja, u kojima , ja mislim, apple je bolji. a im i igare, ja furam cod4 imače na win-u, ima ga i osx.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

simke je napisao/la:ja, na hackintoshe sam mislio, ili ako je poso, onda mac.
baš sam mislio na poslovna rješenja, u kojima , ja mislim, apple je bolji. a im i igare, ja furam cod4 imače na win-u, ima ga i osx.
je ima stvarno sve vise igara na osx-u, dovoljno je poviriti u steam...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

@Abzeenth

"draže" je argument koji sam najviše očekivao, jer sve se nakraju svodi na emocije, ili kako neki kažu "religiju", volim ili nevolim.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

e sad ako idemo na "religiju" onda tek windows nema kaj raditi na kompu.
pootzko
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la pootzko »

simke je napisao/la:ja, na hackintoshe sam mislio, ili ako je poso, onda mac.
lol, ne? poslovno je osx bolji za obradu multimedije, ali "ozbiljne" aplikacije za kojekakva poslovna rješenja se većinom pišu za windowse, a ne za osx tako da mi baš nije jasno na šta ciljaš. jesi došao po prave odgovore ili samo želiš da drugi odobre tvoje naginjanje osx-u? i ne vidim baš šta to pretjerano puno više (gledano na ozbiljni rad) osx može, a linux ne..
...I put on my robe and a wizard hat...
Lutherus

pišu se radi veće raširenosti windowsa nad drugim sustavima. objektivno, kaj windows može a da nijedan unix i unixodidan sustav nemože?
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

pootzko je napisao/la:i ne vidim baš šta to pretjerano puno više (gledano na ozbiljni rad) osx može, a linux ne..
Jao :o čekaj samo da ti dođe neki hardkor dizajner i "objasni" koje to sve ozbiljne poslove možeš raditi samo i isključivo na Macu rofl
Abzeenth
Site Admin

simke je napisao/la:@Abzeenth

"draže" je argument koji sam najviše očekivao, jer sve se nakraju svodi na emocije, ili kako neki kažu "religiju", volim ili nevolim.
Shvaćam, ali ako se krene u tom smjeru onda će ovo prestati biti ozbiljna rasprava jer će svi iznenada oboljeti od pozitivnog biasa :D
Lutherus

Abzeenth je napisao/la:
simke je napisao/la:@Abzeenth

Shvaćam, ali ako se krene u tom smjeru onda će ovo prestati biti ozbiljna rasprava jer će svi iznenada oboljeti od pozitivnog biasa :D
Ovo je prestalo biti ozbiljna rasprava čim se prvi puta povukla paralela sa religijom i kad se krenulo u flameware windows vs mac.
Abzeenth
Site Admin

Negativni Lutherus je negativan. 8-) :D
Odgovori