velika.
recimo samo da na hackintoshu velik dio toga ne radi i sam sustav je poprilično spor dok je mac hmm da, classic pc windows i windows na mac-u. Po stranu intel cpu i nvidia grafika ( ati ako si mazohista ) no windows ne podržava ili neradi stabilno sa ostatkom hardveraja koj je apple jer su driveri jednako traljavi ili gore traljavi od ati drivera i dosta su nestabilni pa windows baš i neradi najbolje na macu a suprotna situacija je hackintosh.
dupin je napisao/la:Tema je OSX ili Windows? OSX!!!!
Biram ili.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
max360se je napisao/la:Ma tema je u totalnoj suprotnosti sa imenom foruma i portala. A i vec su pocele svadje kao i na bilo kojem drugom win tj os x forumu.
Razno
Razne diskusije nevezane za Linux.
Moderatori/ce: Grof, Sokac, iv@n
kontaš?
samo me zanimalo što se preferira. i da mogo sam promjeniti naziv teme, jer me više zanimalo jel ko ima osx, mac, šta god. i dobio odgovore.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Nisam nikad koristio OSX na Macu. Bas bi volio probati.
Ne znam koliko je OSX rigidan. Ako se na njemu da raditi vjerojatno bi ga odabrao prije Windowsa. Mislim da su Unixi fluentniji od Windowsa. Na Winsima mi sve previse steka pa kod nekog repetitivnog posla ta mala stekanja znaju uzeti deset-petnaest minuta u dva-tri sata. A da ne kazem zivciranja dok cekam da se nesto odradi par sekundi. I tako sto puta.
Uglavnom, ako OSX ne pati od tih stucanja onda definitivno OSX.
na mac-u mi smeta miš ji ima samo jednu, fakin jednu tipku, znači nema konten menu, valjda se to tako zove i neznm dali podržava miševe koji imaju i desnu tipku. no ovo što me fasciniralo je, kako da ga nazove, tač skrol, nema kotaćić neko skorolš prstom po mausu. osom!
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
simke je napisao/la:na mac-u mi smeta miš ji ima samo jednu, fakin jednu tipku, znači nema konten menu, valjda se to tako zove i neznm dali podržava miševe koji imaju i desnu tipku. no ovo što me fasciniralo je, kako da ga nazove, tač skrol, nema kotaćić neko skorolš prstom po mausu. osom!
Podržava miševe s desnom tipkom i radi s njima. Imaš i desni klik na njihovim čudovištima - dvaput dodirneš.
Ne znam je li se nešto promjenilo,ali prije se dodavao (definirao) desni klik u system preferences>mouse.Ovo je stvarno po sjećanju.
@Suko
Možeš ti njega natjerati da se smrzne ,ali u normalnom radu sve ide glatko.Ma nema MS šanse u usporedbi sa OSX.Samo cijena tog zadovoljstva je paprena.
Podržava miševe s desnom tipkom i radi s njima.
Ovo nisam razumio.Što on ima podržavati kad dobiješ miš sa računalom.Pa nećeš valjda uzeti neki drugi miš da bi radio na Macu?!