PsyTrance je napisao/la:Ovu knjigu mi je preporučilo nekoliko ljudi. Uz čitanje knjige zapališ i cigaretu, a u knjizi je opisano kako se riješiti psihološke ovisnosti dok još uvijek pušiš. http://www.gandalf.hr/carr.html Lako je prestati pušiti
ja postavio u istoj temi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Samo tako nastavi
Meni duvan užasno smrdi...jučer dolazim doma, i neki od idiota iz kuće je uša u hodnik sa cigarom...popi*dija san jbt...usmrđuj unutar svoja 4 zida koliko god oćeš, ali ne želim se gušit od smrada u hodniku koji je zajednički!!
U novim zgradama ti takav smrad dođe u kupaonu kroz ventilaciju jer su povezane. Tip negdje iznad vrši veliku nuždu i istovremeno puši, a onda (ovisno o vremenskim prilikama) ti to sve pomiješano dođe u stan. Divotica.
Dobro što sam podstanar, pa mogu pobjeći kad ne budem više mogao izdržati to, plus arlaukanje neodgojene dječurlije čim izađe iz stana, zvonjavu na vratima, udaranje nogama po ogradi od stubišta, svrdlanja po zidovima, čekićanja, odnosno kućnu radinost morona u stanu iznad, udaranje vratima, žuborenje u wc-ima (čuješ svaki prdac), itd. Žalim one koji su pokupovali ta smeća od stanova na kredite (i još vezane za švicarce) kao što je i moj stanodavac.
Rješenje za ono prvo je otvoriti prozor u sobi (u kupaoni nema prozora) i vrata od kupaone ako je vani toplije. Tako se napravi da u kupaoni postane toplije nego u ventilaciji-dimnjaku i da strujanje zraka krene u poželjnom smjeru. Mali ventilator u kupaoni tu ništa ne pomaže. Ili treba uključiti grijanje u kupaoni.
Ma sva ta novogradnja. Cista katastrofa. Da samo WC, a sami stanovi su minijaturni, a ako hoces nesto vece na nekoj normalnoj poziciji, ne u gradnu nego blizu grada, onda moras imat jako puno love i ono sto je najgore, kvaliteta tih stanova je losa.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Evo još jedan link koji mi se čini prikladnim za ovu temu: http://greatist.com/
Savjeti nisu neka revolucionarna otkrića i vjerojatno neće baš svima sve biti korisno, ali vizualno je privlačan i lijepo uređen (barem meni ).
Ajmo usporediti cijene interneta pa možda uštedimo koju kunu promjenom providera.
Znam da je većina na žalost osuđena na samo jednog davatelja za sada. U svakom slučaju prije isteka ugovora bi valjalo provjeriti dostupnost i cijene drugih. Kad istekne ugovor svi oni ga automatski produljuju na 2 godine i onda si opet u banani.
Bazirati ću se samo na internet jer fiksna linija pomalo izumire a TV se baš i ne gleda u zadnje vrijeme.
Moj primjer i favorit za sad je B-Net. Ukupno 125 kn/mj. za flat rate zadovoljavajuće brzine. U cijeni je i najam bežičnog modema i PDV.
Vl@do je napisao/la:Moj primjer i favorit za sad je B-Net. Ukupno 125 kn/mj. za flat rate zadovoljavajuće brzine. U cijeni je i najam bežičnog modema i PDV.
Potpisujem!
Brojim dane (još godina ostala) do raskida ugovora s T-scumom (obavezan telefon + flat internet od 4 Mb/s = 230 kn). Uzeo sam ugovor od 2 godine jer mi odgovara, a i cijena je 20 kn manja. Jedva čekam da B.net bude dostupan punim kapacitetom!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
B-net, 3D paket (cca 35 programa, flat telefon (20lp po pozivu na fixne po hr), flat internet (12Mbit/1,2 Mbit)), ~245 kn. U cijenu je uključen wireless router (7 kn, bio 28 kn prve dvi godine) i PDV.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!