[GIMP] Sve o njemu...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: GIMP
--force ?
mozda nije na pravo mjestu tj. GIMP gleda krivo.
mozda nije na pravo mjestu tj. GIMP gleda krivo.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Najnovija u Fedorinim repozitorijima, ali ne ona koja je potrebna Gimpu 2.8. Vjerojatno moraš kompajlirati najnoviji babl koji postoji, no ne preporučam jer je previše muke a možeš dobiti neupotrebljiv sustav.. Kao ja s OpenSuseom prije nekoliko tjedana..iweb je napisao/la:Kod pokretanja ./configure javlja da dependency babl nije zadovoljen. Ja ukucam yum install babl, izbaci da je najnovija verzija BABL-a instalirana.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
I ja sa Mintom 12...Hugo je napisao/la:Najnovija u Fedorinim repozitorijima, ali ne ona koja je potrebna Gimpu 2.8. Vjerojatno moraš kompajlirati najnoviji babl koji postoji, no ne preporučam jer je previše muke a možeš dobiti neupotrebljiv sustav.. Kao ja s OpenSuseom prije nekoliko tjedana..iweb je napisao/la:Kod pokretanja ./configure javlja da dependency babl nije zadovoljen. Ja ukucam yum install babl, izbaci da je najnovija verzija BABL-a instalirana.
Re: [GIMP] Sve o njemu...
Where there is a gui there's a way.
- CaM
- Spol: M
- Kontakt:
Sve OK sređeno, samo šteta što se u u slikovni format pohranjuje preko Export, pa će sad proći neko vrijeme dok se to usvoji .. a do tada će bit stiskanja Save as 
Glavno da je ostala opcija non-single window ...
Glavno da je ostala opcija non-single window ...
BLOG - http://www.cmid.bloger.hr/ || My web page
- Suko
- Site Admin
Jooj boli glava od stiskanja Ctrl+S, pa onda poništavanja, pa tek Ctrl+E!
Trebati će ohoho vremena da to naučim.
Inače, smiješno je ali mi više paše onaj rad s više prozora nego sve u jednom prozoru.
Ovako bolje iskoristim ekran.
A mislio sam da ću odma preći na jedan prozor.
Trebati će ohoho vremena da to naučim.
Inače, smiješno je ali mi više paše onaj rad s više prozora nego sve u jednom prozoru.
Ovako bolje iskoristim ekran.
A mislio sam da ću odma preći na jedan prozor.
- vuksamotnjak
Helooooo
)
imam pitanjce pokušavam svu grafiku etc oko weba raditi u gimpu eh i naišao sam na jedan mali problem

problem kod ovoga je s lijeve strane tj crtice trebaju formirati krila ali nažalost selection tool ne pokupi dobro pa me zanima kako to popraviti (centralni dio nije bitan jer preko njega ide logo
))
imam pitanjce pokušavam svu grafiku etc oko weba raditi u gimpu eh i naišao sam na jedan mali problem

problem kod ovoga je s lijeve strane tj crtice trebaju formirati krila ali nažalost selection tool ne pokupi dobro pa me zanima kako to popraviti (centralni dio nije bitan jer preko njega ide logo
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
- Abzeenth
- Site Admin
Ne znam za to (ne kužim točno u čemu je problem), ali ono što ću ti ja savjetovati jest da, ako boga znaš, makneš tu užasnu crvenu boju iz izbornika. 
- vuksamotnjak
hahaha bude to sve okAbzeenth je napisao/la:Ne znam za to (ne kužim točno u čemu je problem), ali ono što ću ti ja savjetovati jest da, ako boga znaš, makneš tu užasnu crvenu boju iz izbornika.
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
- Soul_Sample
ja sam odustao od 2.8 dok ne poprave one zelene artifacte na fontovima -.-
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.