Ne sjećam se jedeš li ti meso, ali ovo je relativno jeftino i jednostavno za napraviti -
+ skuhaj rižu (1 kg ~ 7 kn, ovisi gdje i kakvu kupiš)
+ dok se riža kuha, popržiš mljeveno meso (500 g ~ 17 kn, može se uloviti na akcijama i bolji deal)
+ staviš rižu u neku..hm..posudu koja može u pećnicu pa gore meso, možeš narezati i krumpir na tanke ploške pa poslagati preko mesa, ili ako ne jedeš meso, naribati sir, ili malo graha umiješati (možeš dodati i čili ), narezati malo paprike...što god voliš, i to samo staviš u pećnicu da se malo zapeče. Zvuči musakasto, ali trebalo bi biti ukusno (ovisi o kombinaciji namirnica ) i ako živiš sam a jedeš malo, može ti trajati tri dana kad jednom napraviš
musaka od rize i mljevenog mesa... odlicno, obavezno majonezu sa time jedem meso ali rijetko pa necu to raditi, ipak ne mozes napraviti malo ali jedne njoke sa mljevenim mesom bi si mogo ovih dana, ipak se ne sjecam kada sam zanji put nesto mesno pojeo...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko je napisao/la:Sutra za rucak cicvarda oliti slanutak.
Namoceni (preko noci) slanutak u ekspres loncu kuhate da zavrije, bacite tu vodu, dodajte novu vodu dva-tri nasjeckana krumpira, maslinovog ulja dosta (cetiri-pet zlica), malo cesnjaka. Dok se to kuha u ekspres koncu napravite salsu od rajcice (dimstajte luk, pa dodajte pelate, malo soli dok ne omeksa). Ubacite salsu u slanutak, skuhajte dok slanutak omeksa, dodajte soli, maslinovog ulja i uzivajte!
Divota nad divotama! Nema mesa, mascobe i zlocestoca! A najedes se ko da si tri snicle pojeo!
Što se tiče čičvarde,sve 5,ali ako prase ne umoči nogu...
@ Suko - Samo sam par puta jedo slanutak i stvarno mi se svidio. Probat ću!
@ Vl@do - Cimet u jaja?! Čudna kombinacija! Kurkumu nisam nikad probao, to mi je žao. Navodno upravo zbog nje u Indiji manje od 1% stanovništva oboljeva od Alzheimera
Ovaj dan sam radio tikvice sa šunkom i sirom. Izgleda ko musaka, ima okus po pizzi. Super!
Koga zanima, našao sam odlučnu formulu za umak od kopra!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.