A i sumnjam da je juzna amerika (vecina drzava) nesto bolja po brzini administracije i svemu od nas! Tak da su to fakat problemimax360se je napisao/la:Dokumenti, to je je najgore. Još "lako" za laptop i lovu, ali kad dokumente izgubiš to je gadno. Nije jednostavno ni kad si u svojoj državi, a kamo li kad si u nekoj drugoj.
RMS pokrali, nestao mu laptop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: RMS pokrali, nestao mu laptop
Zadnja izmjena: Yeti, dana/u 13 lip 2012, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- Abzeenth
- Site Admin
Likovi sad sigurno misle da su "face", "hakeri" i "anonymousi" jer su uspjeli njemu ukrasti stvari. Debili.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- tomog999
- Spol: M
Nije vezano direktno uz RMS-a ali lol,
neki dan sam bio na predavanju o Power shellu koje se održavalo u M$ prostorima kod Recrove zgrade,
kolega me nagovorio, pa reko ajd da vidim taj shell,
uglavnom dok smo bili na tom predavanju,
netko mi je sa auta na parkingu preko puta zgrade ukrao ukrasne krovne lajsne koje pokrivaju mjesta gdje se pričvršćuju krovni nosači.
LOL, a ja sam samo bio na predavanju, nisam ga držao kao RMS.
Opasna ta predavanja
neki dan sam bio na predavanju o Power shellu koje se održavalo u M$ prostorima kod Recrove zgrade,
netko mi je sa auta na parkingu preko puta zgrade ukrao ukrasne krovne lajsne koje pokrivaju mjesta gdje se pričvršćuju krovni nosači.
Opasna ta predavanja
To all you "rvacki pravopis" haters, we're gona blow your planet up
we got death star(death star)
and you know that we got it(death star)
Darth Spellingius
we got death star(death star)
and you know that we got it(death star)
Darth Spellingius
-
Lutherus
ma to ti iz microsofta maznulitomog999 je napisao/la:Nije vezano direktno uz RMS-a ali lol,
Opasna ta predavanja
Tupi nož i muški ponos na obradu
To ti je provjerena metoda dokrajčivanja lopina!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Žao mi je tipa.. baš sam neki dan razmišljao šta on vrti na svom kompu/laptopu ? ima li netko tu informaciju...
Već sam zaboraviojuzer je napisao/la:Žao mi je tipa.. baš sam neki dan razmišljao šta on vrti na svom kompu/laptopu ? ima li netko tu informaciju...
Naravno, ne koristi GUI.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
pa vjerojatno vrti stalmanicu ako nije pao u 'iskorak'baš sam neki dan razmišljao šta on vrti na svom kompu/laptopu
I am the one and only....