Što ćete kad Microsoft uništi Linux

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Što čete.. by Markec (Ↄ)

Post Postao/la Suko »

Cooleech je napisao/la:Smatram da Android treba još poraditi na optimizaciji (nisam imao prilike vidjet ICS ni JB na djelu, možda su to već sredili). Imam prastari 2.1 Android na svom Huaweiu, za kojeg, nažalost, ne postoji novija verzija Androida. Originalno je došao sa verzijom 1.5 koja je radila dosta fluidnije, ali i kojoj sam zamjerao što nije imala vibru na porukama. U v2.1 nemoš je isključit! :D Također, u v1.5 originalna Android tipkovnica mi je bila daleko bolja. U v2.1 nemoš isključit (englesko) predviđanje teksta, pa je pisanje poruka muka Isusova. :roll:
Kako se ne može isključiti englesko predviđanje teksta na 2.1? Meni se skroz normalno isključivalo. I na 2.1 i na 2.2.
A što se tiče optimizacije ICS na mom One X-u je butter smooth. ;)
Cooleech
Moderator

Re: Što čete.. by Markec (Ↄ)

Post Postao/la Cooleech »

Suko je napisao/la:Kako se ne može isključiti englesko predviđanje teksta na 2.1? Meni se skroz normalno isključivalo. I na 2.1 i na 2.2.
A što se tiče optimizacije ICS na mom One X-u je butter smooth. ;)
Neće, da ga je*eš, nema te opcije. Na v1.5 mislim da je bila opcija za on-off, na v2.1 - jok. Možda su to zaj*bali Huaweiovci? :P ROM sam skinuo sa t-mobileovog uk.co sitea.. originalni za moj U8220.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Što čete kad microsoft uništi linux

Post Postao/la shrike »

MS ne bi mogao postati no1 u svemu navedenom jer bi ameri rekli da je to monopolizacija i naredili bi da se firma restrukturira i komletno odvoji na nekoliko dijelova, tak oda bi opet završili sa jedno 5-6 firmi. Takve stvari su se i prije već događale (recimo at&t).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

u mom futurističkom scenariju, gdje je glavna razvojna platforma isključivo slobodni softver, takvo što s microsoftom i ostalim mega-korporacijama postaju normalna i uobičajena pojava.
Markec

Post Postao/la Markec »

shrike je napisao/la:MS ne bi mogao postati no1 u svemu navedenom jer bi ameri rekli da je to monopolizacija i naredili bi da se firma restrukturira i komletno odvoji na nekoliko dijelova, tak oda bi opet završili sa jedno 5-6 firmi. Takve stvari su se i prije već događale (recimo at&t).
Meni se čini da su i Ameri sretni da je Ms monopolist , ne samo da zarađuje na području amerike nego i donosi novce u ameriku iz Europe, Azije, Afrike bla bla. i amerika to nekako zarađuje nemam pojma kako, tj nekako naplate porez.
Da bi windowsi dosli do europe treba platiti nekako taj prijevoz, dakle zaposle nekog amerikanca koji to otpelja tam :D
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Baš zanimljiva tema. Uopće mi ne smeta njena neozbiljnost i to kaj je postavljena na klimavim nogama.
Suko je napisao/la:BTW:Ču, Češ, Če, Čemo, Čete, Čeju
Imam i ja konja za utrku ( sjećam se toga još iz osnovne škole :mrgreen: ) : Bum, Buš, Bu, Bumo, Bute, Buju.

Ili duža verzija: Bum, Buš, Bu, Bumo, Bute, Budeju.
Where there is a gui there's a way.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Ovo što nabrajate su dijalektalne varijante i sasvim su legitimne za upotrebu - u dijalektu kojem pripadaju.
U standardnom jeziku baš i ne :)

OT:
kad microsoft uništi linux samoubiti čemo se. svi. kolektivno. jer život više neće imati smisla. :cry:
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Abzeenth je napisao/la: čemo
:bjezi
Fugu

Post Postao/la Fugu »

Abzeenth je napisao/la:Ovo što nabrajate su dijalektalne varijante i sasvim su legitimne za upotrebu - u dijalektu kojem pripadaju.
U standardnom jeziku baš i ne :)

OT:
kad microsoft uništi linux samoubiti čemo se. svi. kolektivno. jer život više neće imati smisla. :cry:
Pa tak ti se kod mene i govori, a kod Markeca sigurno i puno žešće.

Kaj se tiČe teme: "We shall never surrender!"
Where there is a gui there's a way.
shicy

Post Postao/la shicy »

lako za to šta čemo mi, problem je u tome šta oni nečeju rofl
Odgovori