I to već od ponedjeljka:Shicy je napisao/la:...šta oni nečeju
Provjerite
Moderator/ica: Moderatori/ce
Suko je napisao/la:Ako Microsoft uništi Linux (što će se desiti s internetom kojeg pokreću Linux kante?) mi ćemo reciklirati stare kompove dok god to bude moguće. Netko će uvijek znati napisati kod da se mogu iskoristiti nadolazeće tehnologije i sa tih starih kanti.
Kad stare kante ne budu valjale netko će smisliti kako modificirati nove kante i onda ćemo njih krpati.
Ako Microsoft uvede policijske patrole i krene hvatati ljude koji koriste Linux sastajati ćemo se tajno u podrumima i garažama dok god budemo mogli.
Kad i to više ne bude moguće dignuti ćemo se na oružje i pokušati svrgnuti vlast koju je postavio Microsoft. Biti će tada ili oni ili mi! Junački ćemo se boriti i nadam se pobijediti!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Abzeenth je napisao/la: čemo
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
hahaSuko je napisao/la:Ako Microsoft uništi Linux (što će se desiti s internetom kojeg pokreću Linux kante?) mi ćemo reciklirati stare kompove dok god to bude moguće. Netko će uvijek znati napisati kod da se mogu iskoristiti nadolazeće tehnologije i sa tih starih kanti.
Kad stare kante ne budu valjale netko će smisliti kako modificirati nove kante i onda ćemo njih krpati.
Ako Microsoft uvede policijske patrole i krene hvatati ljude koji koriste Linux sastajati ćemo se tajno u podrumima i garažama dok god budemo mogli.
Kad i to više ne bude moguće dignuti ćemo se na oružje i pokušati svrgnuti vlast koju je postavio Microsoft. Biti će tada ili oni ili mi! Junački ćemo se boriti i nadam se pobijediti!
Što će nam kinezi? Ako se to desi biti će i kod nas masa nezaposlenih linux admina koji će biti spremni crnčiti za 2€ dnevnoMarkec je napisao/la: hahadobar plan
samo treba smisliti ime kako bi se zvali kao skupina,
dakle skupina se nemoze samo skrivati u podrumima treba razviti tajne kanale sa kojima bi komunicirali sa ostalim tajnim skupinama,.
Angažirao bi Shrike da nam razvije neku enkripciju koja će biti neprobojnai komplicirana za dešifriranje.
Moglil bi mati tajne tvornice, kao u japanu ili kini tamo radnici rade na crno svakakve kopije gadgete bez problemapa isto možemo i mi samo nam fale kinezi