Jel me netko tražio ?
Moderator/ica: Moderatori/ce

Abzeenth je napisao/la:Predivan je
Definitivno sam za to da Pero postane LZS maskotaNema veze što nije pingvin, mačke ionako vladaju Internetom. Trebalo bi ga slikati kraj Linux desktopa ili ga namjestiti da izgleda kao da nešto radi u Terminalu i onda te slike postati na LZS fejsbuk i sve ostale mreže
![]()
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Slamd64 je napisao/la:ima li ko kakvih paukova, zmija, i dr.baja i gmizavaca da uzgaja? Vidio sam da ima nekih ljudi da i to imaju. Nemam mjesta za krupnu zivotinju, ali mogao bih si priustiti ovakvog cimera.
Artefakti mrtvih komaraca i mušica na zidu koje mi ulaze kroz prozore i haskij savršeno družtvoSlamd64 je napisao/la:ima li ko kakvih paukova, zmija, i dr.baja i gmizavaca da uzgaja? Vidio sam da ima nekih ljudi da i to imaju. Nemam mjesta za krupnu zivotinju, ali mogao bih si priustiti ovakvog cimera.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.