retsam nisam bas mislio na te mikroorganizme
prvo mi je palo na pamet nesto tipa tarantule i kameleona. U sobi taman imam mjesta da postavim terarij
Moderator/ica: Moderatori/ce
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Hrčak, samo što moraš svaki dan čistit, jako su uredni pa sve bacaju van gajbe.Slamd64 je napisao/la:nisu skupe i nije ni to lose, ali volio bih ipak nesto sto ima noge i sto hoda.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ali uzmi u obzir da su hrcci nocne zivotinje. imao sam ga prije nekoliko godina i bio je uzasno zivahan preko noci te smo imali malih problema sa spavanjemmax360se je napisao/la:Hrčak, samo što moraš svaki dan čistit, jako su uredni pa sve bacaju van gajbe.Slamd64 je napisao/la:nisu skupe i nije ni to lose, ali volio bih ipak nesto sto ima noge i sto hoda.
Tu i tamo izlije kantu tinte po tepihu.max360se je napisao/la:Koliko dodje zamorac i koliko on "prlja" ?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.