Kako je sve počelo... ?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako je sve počelo... ?
pa nisi ga ti dovukao ovde...iv@n je svemu kriv 
to je bilo doba kada nicky nije bila lurker na forumu, a grof se birnuo ak o bi prošlo više od dana da me nije bilo pa mi je slao privante poruke "jesam li živ"
:D:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
4ndY je napisao/la:Trebalo bi zbilja proučiti što to iv@n jede ili pije ili što već, da bi se mogao objasniti uspjeh ovog modela
Fiziološki uvjeti za uspjeh linuxa???
Iv@ne, pišemo ti biografiju ko Steveu Jobsu - "put do uspjeha"
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Također sam dovučen sa BOL-a, i ja sam dobio privatnu poruku 
Redovno pratim, ali nisam baš previše aktivan na forumu... ono ne znam zkj, nemam ispriku, jednostavno ne volim puno pisati niti filozofirati...
Eh, da sutra mi je 4. godišnjica od registracije na forumu, a još si nisam stavil avatar
(inače pratim publikaciju skoro od samih početaka...)
Redovno pratim, ali nisam baš previše aktivan na forumu... ono ne znam zkj, nemam ispriku, jednostavno ne volim puno pisati niti filozofirati...
Eh, da sutra mi je 4. godišnjica od registracije na forumu, a još si nisam stavil avatar
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
Za razliku od nekih?Marijek je napisao/la:Također sam dovučen sa BOL-a, i ja sam dobio privatnu poruku
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
BOL-ovci bi te vratili nazad na Windowse i sad bi hiperaktivno pratio izlazak Windows 8, isprobavao svaki novi build i sl. To je za geekove neizbježno...Suko je napisao/la:Je. Da sam ostao na BOL-u ne bi stalno visio na forumu. Bavio bi se necim korisnim.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
To sam radio dok je sa Windows 7. Svaki weekend nova instalacija sustava.4ndY je napisao/la:BOL-ovci bi te vratili nazad na Windowse i sad bi hiperaktivno pratio izlazak Windows 8, isprobavao svaki novi build i sl. To je za geekove neizbježno...Suko je napisao/la:Je. Da sam ostao na BOL-u ne bi stalno visio na forumu. Bavio bi se necim korisnim.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
gubljenje vremena.max360se je napisao/la:
To sam radio dok je sa Windows 7. Svaki weekend nova instalacija sustava.
Tad mi se nije tako činiloLutherus je napisao/la:gubljenje vremena.max360se je napisao/la:
To sam radio dok je sa Windows 7. Svaki weekend nova instalacija sustava.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Pa sada, kada su otkrili Higgsov Bozon, vjerojatno će biti lakše odgovoriti na "Kako je sve počelo?"
No dobro, da se i ja oglasim (vidim da me se spominje po temi...
)
Uglavnom, istina jest da se u Ona vremena o Linuxu pričalo po sistemu "Pogledaj na Googleu, daj odustani, vrati se na svoje Penđere i sl." Iv@n je uočio taj krivi pristup prema novim korisnicima, jer se u isto vrijeme (kao i danas) jako plakalo zašto Linux nije popularniji. No nitko se nije želio potruditi ili nije znao pravi put do srca novopečenog Linuxaša, te ga okuražiti da na tom Linuxu i ostane dulje od pola sata.
Osobno sam bio tada poprilično glasan po forum.hr-u i ponešto po HULK-ovom portalu, jer su na oba foruma bili uglavnom "nosodrepci" sistemaši kojima je ispod časti bilo razgovarati s ljudima.
Iv@n nije tako mislio, nisam niti ja, te me je Iv@n vrlo brzo od otvaranja LZS-a zamolio da li bih htio biti moderator na forumu. Kako se borimo za istu stvar, pristadoh. Taj pristanak me je još više privukao na korištenje FOSS-a i privlačenje novih korisnika "na drugu stranu".
Znam da sam tada dosta lobirao po forum.hr-u i linux.hr-u korisnike koji su bili nezadovoljni s oblikom pomoći s kojom su se tamo susreli.
Eto, godine su podosta prošle, osobno sam dosta izgorio po tom pitanju, ali rado se vraćam i piknem kakvu zgodnu temu, za koju znam da bi mogla zainteresirati većinu.
Drago mi je da se sada stvara mlada ekipa koja će doprinjeti daljnjem razvoju ideja koje, mogu s ponosom reći, smo mi ponešto stariji ovdje započeli u dobrom duhu pomažući drugima.
(Usput živio nam i Markec koji je s nama također od prvih dana, iako više kao konzument
)
No dobro, da se i ja oglasim (vidim da me se spominje po temi...
Uglavnom, istina jest da se u Ona vremena o Linuxu pričalo po sistemu "Pogledaj na Googleu, daj odustani, vrati se na svoje Penđere i sl." Iv@n je uočio taj krivi pristup prema novim korisnicima, jer se u isto vrijeme (kao i danas) jako plakalo zašto Linux nije popularniji. No nitko se nije želio potruditi ili nije znao pravi put do srca novopečenog Linuxaša, te ga okuražiti da na tom Linuxu i ostane dulje od pola sata.
Osobno sam bio tada poprilično glasan po forum.hr-u i ponešto po HULK-ovom portalu, jer su na oba foruma bili uglavnom "nosodrepci" sistemaši kojima je ispod časti bilo razgovarati s ljudima.
Iv@n nije tako mislio, nisam niti ja, te me je Iv@n vrlo brzo od otvaranja LZS-a zamolio da li bih htio biti moderator na forumu. Kako se borimo za istu stvar, pristadoh. Taj pristanak me je još više privukao na korištenje FOSS-a i privlačenje novih korisnika "na drugu stranu".
Znam da sam tada dosta lobirao po forum.hr-u i linux.hr-u korisnike koji su bili nezadovoljni s oblikom pomoći s kojom su se tamo susreli.
Eto, godine su podosta prošle, osobno sam dosta izgorio po tom pitanju, ali rado se vraćam i piknem kakvu zgodnu temu, za koju znam da bi mogla zainteresirati većinu.
Drago mi je da se sada stvara mlada ekipa koja će doprinjeti daljnjem razvoju ideja koje, mogu s ponosom reći, smo mi ponešto stariji ovdje započeli u dobrom duhu pomažući drugima.
(Usput živio nam i Markec koji je s nama također od prvih dana, iako više kao konzument