stalkeruAbzeenth je napisao/la:That's how you make yourself very Googleableanteprimorac je napisao/la:imeprezime - dobitna kombinacija
Zašto ste odabrali taj nick?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Zašto ste odabrali taj nick?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
Uopće nisam, samo upozoravam čovjeka...ako mu je stalo do privatnosti/anonimnosti na Internetu (ili onog što je od toga još ostalo), ne bi se nigdje trebao koristiti svojim "pravim" imenom i prezimenom, kao ni koristiti isti nickname na svakom mjestu gdje se registrira. Dobronamjeran savjet, ništa više.
- pyrus
- Spol: m
- Kontakt:
to je moj nadimak koji me prati još od vrtića ...samo preveden na latinski -kruška =pyrus
-zašto sam ga preveo ...nemam pojma... uglavnom
nema nikakav samoveličajućemačoističkoegocentričnoilštatijaznam značaj.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Or is it?pyrus je napisao/la:to je moj nadimak koji me prati još od vrtića ...samo preveden na latinski -kruška =pyrus
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- pyrus
- Spol: m
- Kontakt:
Medojedni jazavac je napisao/la:Or is it?pyrus je napisao/la:to je moj nadimak koji me prati još od vrtića ...samo preveden na latinski -kruška =pyrus
eto ...odma si me otkrio ...vidoviti milane
dabogda moro vindovse instalirat (pretpostavljam da je ovo onako solidna uvreda)
..šala ...
p.s. nemoj se ismijavat mom umijeću pisanja jer nije bilo lagano pisati na
tipkovnici koja ima disleksiju.jbg
Re: Zasto ste tako nazvali svoj nick?
Što Suko znači/označava?Suko je napisao/la:Po imenu svog psa.
Sto puta sam pozalio.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Označava ime psa. 
(Pas je dobio ime po jednom japanskom SF filmu. Glavna glumica je imala slično ime. Ne sjećam se kako se film zvao. Nešto o vanzemaljcima i putovanju kroz vrijeme. )
(Pas je dobio ime po jednom japanskom SF filmu. Glavna glumica je imala slično ime. Ne sjećam se kako se film zvao. Nešto o vanzemaljcima i putovanju kroz vrijeme. )
Cool.
Dobar Suko. Evo purica

Dobar Suko. Evo purica

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
suko=cuko=čuko=pas?