Uvodimo novi informatički termin: cyber bulling
Zašto ste odabrali taj nick?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Zašto ste odabrali taj nick?
Mislim da je negdje rekao da je stoput požalio....
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
calisto053 je napisao/la:Mislim da je negdje rekao da je stoput požalio....
Ovo pišeš vezano za?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- calisto053
- Moderator
Vezano za Sukino ime, naravno - o tome je zadnjih 6 postova.... Uostalom, ti si skrenuo temu u tom smjeru
Negdje sam slučajno naletio (vjerojatno u predstavljanju) da ima nick po svom psu i da je stoput požalio
Negdje sam slučajno naletio (vjerojatno u predstavljanju) da ima nick po svom psu i da je stoput požalio
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Vjerovatno je doma požalio. Pretpostavljam da kad žena zove psa onda naš Suko isto reagira.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ONTOPIC:
Moj nadimak je proizašao sa željom da ne bude kao svaki drugi, nastao negdje sa 12,13 godina.
Prije sam koristio Max u igrama (da, nadimak od 3 slova - Commodore i Snes
Nisam ga ja odabrala, odabrali su drugi, a vjerujem prema imenu 
- HellFire
zato sto volim svetle boje tipa vatre
otuda i HellFire 
-
Lutherus
a ja mislil da je radi AGM-114HellFire je napisao/la:zato sto volim svetle boje tipa vatreotuda i HellFire
-
mister_x29
- Kontakt:
Zato što mister_x djeluje jako tajnovito 
a tek 29 ....mister_x29 je napisao/la:Zato što mister_x djeluje jako tajnovito
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.