I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
ne znam zasto toliko kukate oko archa, ja ga koristim svaki dan preko dvije godine i imam samo riječi hvale za njega, naravno da ce povremeno pustiti koju promjenu u sustavu koja ce zahtijevati rucnu intervenciju ili koja ce kod nekih raditi probleme, ali shvatite da je ovo rolling release distra koja nema nove verzije svakih X mjeseci i da se sustav kao takav svakodnevno mijenja pred našim očima
to vam je evolucija ljudi, naravno da će povremeno neke stare stvari izbacivati i ubacivati nove, stare sisteme rada ukloniti, a nove implementirati... bitan je razvoj
Kova je napisao/la:ne znam zasto toliko kukate oko archa, ja ga koristim svaki dan preko dvije godine i imam samo riječi hvale za njega, naravno da ce povremeno pustiti koju promjenu u sustavu koja ce zahtijevati rucnu intervenciju ili koja ce kod nekih raditi probleme, ali shvatite da je ovo rolling release distra koja nema nove verzije svakih X mjeseci i da se sustav kao takav svakodnevno mijenja pred našim očima
to vam je evolucija ljudi, naravno da će povremeno neke stare stvari izbacivati i ubacivati nove, stare sisteme rada ukloniti, a nove implementirati... bitan je razvoj
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.