lijepo
Wheezy
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Wheezy
da, da vidjeh 
lijepo
lijepo
Malo prije sam na laptop stavioglaskoncILLa je napisao/la:daklem izabrana tema za wheezy;
http://wiki.debian.org/DebianArt/Themes/Joy
spustila se u testing, nije lose.
jos da zamijene one defaultne ikone tako da ljudi ne misle da ih je neocekivana i nicim izazvana sila iz svemira vratila u '80ete kad se prvi put zbootaju..
Nema ikona kad se pokrene, ali gdm izgleda kao da je i nekakve igrice izvučen. Po defaultu je naravo GNOME na kojem se sa jedva snašao pokrenut terminal. Na svu sreću tu je GNOME Classic. Stavio sam AwesomeWM naravno
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
meni samo Classic radi...i predobar je 
Ja uvijek prvo instaliram Awesome, suckless-tools (nekad dmenu), mc, postavim xterm kao defaultni terminal i onda radimShicy je napisao/la:meni samo Classic radi...i predobar je
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
od partizanskih wm-ova su mi dwm i i3 zakon 
ali nema do ex-gnome2
ali nema do ex-gnome2
dwm vrtim na windowsimaShicy je napisao/la:od partizanskih wm-ova su mi dwm i i3 zakon
ali nema do ex-gnome2
- kova-ng
- Spol: M
Evo i ja jučer instalirao testing netinstal i nakačio na njega lxde/openbox sa slim dm-om, moram priznat da sa sam zadovoljan i da radi brzo i fino.
evo kak zasad izgleda

evo kak zasad izgleda

People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
super...stvarno jos da oce normalne ikone staviti i ludnicaglaskoncILLa je napisao/la:daklem izabrana tema za wheezy;
http://wiki.debian.org/DebianArt/Themes/Joy
spustila se u testing, nije lose.
jos da zamijene one defaultne ikone tako da ljudi ne misle da ih je neocekivana i nicim izazvana sila iz svemira vratila u '80ete kad se prvi put zbootaju..
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
i plymouth sa onim tockicama ko ubuntu koji se poklapa sa wallparerom... ma superLutherus je napisao/la:Puno ljepša tema neko kod skviza.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.