Steam on Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Steam on Linux
Odlična igra 
Re: Steam on Linux
ludo... Broken Sword Trilogy nekih 14 kn 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Kr1stian
Re: Steam stiže na Linux
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
Kr1stian je napisao/la:http://blogs.valvesoftware.com/linux/

- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Ouujeaaa bejbe 
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Pa nije to nikakve sluzbena potvrda... meni taj steam na linuxu sve vise izgleda ko neka zajebancija:-)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Jutros ja našao i postavio među vijesti - prva igra će bit Left 4 Dead 2 za Ubuntu kao najrašireniju distru. To je ujedno i proba za ostale
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
opet glupo... zasto se muciti i ne izbaciti steam klient dok l4d2 ne bude radilo kada na steamu ima vec masa igara koje postoje i za linux... neka izbace to pa onda pomalo neka rade na njihovim igrama za linux...calisto053 je napisao/la:Jutros ja našao i postavio među vijesti - prva igra će bit Left 4 Dead 2 za Ubuntu kao najrašireniju distru. To je ujedno i proba za ostale
u ostalom l4d2 i nije bas neka igra inace bi je kpio i drzao fige da taj steam za linux stvarno i izadje
Kako kome...zole052 je napisao/la:opet glupo... zasto se muciti i ne izbaciti steam klient dok l4d2 ne bude radilo kada na steamu ima vec masa igara koje postoje i za linux... neka izbace to pa onda pomalo neka rade na njihovim igrama za linux...calisto053 je napisao/la:Jutros ja našao i postavio među vijesti - prva igra će bit Left 4 Dead 2 za Ubuntu kao najrašireniju distru. To je ujedno i proba za ostale
u ostalom l4d2 i nije bas neka igra inace bi je kpio i drzao fige da taj steam za linux stvarno i izadje
L4D2 je njihova igra, dok bi za ostale igre vjerojatno trebali dodatno ugovarati prodaju na Linuxu.
Ovo je proba, ali kad su već dotle došli, sumnjam da će tek tako odustati.
9. igra po popularnosti na steamu 
http://store.steampowered.com/stats/
Current Players Peak Today Game
12,429 17,098 Left 4 Dead 2
http://store.steampowered.com/stats/
Current Players Peak Today Game
12,429 17,098 Left 4 Dead 2