Linux i kuhanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux i kuhanje
ne znam, ja volim filete
i onda to uvalit u salatu sa pomama, paprikom, kukuruzom i jajima...aaaaaaajme 
Ja volim napravit salatu od tune, salate, krastavaca (oni veliki kako se zovu, ugl naribam ih), mozzarele i maslinovog ulja, naravno varijacije na temu, samo ne smije biti pomidora.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
alergičan na pomidore?
ne volim ih
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
dođe na isto 
ne baš, sirove jabuke od zlata ne volim, ali prerađene da. Jedino ne ketchup, ali sumnjam da u njemu uopće ima zlatnih jabuka.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Shicy je napisao/la:ne znam, ja volim filetei onda to uvalit u salatu sa pomama, paprikom, kukuruzom i jajima...aaaaaaajme
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Naletjeh na sliku jednog gableca na poslu...

Where there is a gui there's a way.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Fak jea! To je prava stavr, bar možeš umrijet sretan!
Saznao sam jednu odličnu stvar pa želim podijelit sa svima vama: iločki roštilj!
Narodni recept za fini roštilj i sočno meso - stvar je predobra, stalno mislim na to! Kotleti i kremenadle obično budu suhe i tvrde, pogotovo nakon što odstoje. Ovime budu predivno mekane i sočne! Potrebno je samo malo pečenog mesa i različito povrće (štogod se nađe pri ruci).
Potrebno je naložiti roštilj i ispeći meso kako god želite, tu nema ničeg novog. Odvojiti par komada (kremenadle, carsko meso, kotleti i sl.) i staviti ih u metalnu posudu s poklopcem koji dobro dihta. Povrće (crveni luk - kapula, paprika, paradajz, krastavci, češnjak, prešin - štogod imate pri ruci; nije strogo određeno) izrezati na ploške i zajedno s mesom poredati u posudu tako da najprije bude red mesa pa red povrća. Povrće mora biti zadnje na vrhu. Poklopiti, staviti na sam roštilj i ostaviti još 20ak min. Pvrće i meso će pustiti svoje sokove i zajedno omekšati.
Prefino, probajte!

Saznao sam jednu odličnu stvar pa želim podijelit sa svima vama: iločki roštilj!
Narodni recept za fini roštilj i sočno meso - stvar je predobra, stalno mislim na to! Kotleti i kremenadle obično budu suhe i tvrde, pogotovo nakon što odstoje. Ovime budu predivno mekane i sočne! Potrebno je samo malo pečenog mesa i različito povrće (štogod se nađe pri ruci).
Potrebno je naložiti roštilj i ispeći meso kako god želite, tu nema ničeg novog. Odvojiti par komada (kremenadle, carsko meso, kotleti i sl.) i staviti ih u metalnu posudu s poklopcem koji dobro dihta. Povrće (crveni luk - kapula, paprika, paradajz, krastavci, češnjak, prešin - štogod imate pri ruci; nije strogo određeno) izrezati na ploške i zajedno s mesom poredati u posudu tako da najprije bude red mesa pa red povrća. Povrće mora biti zadnje na vrhu. Poklopiti, staviti na sam roštilj i ostaviti još 20ak min. Pvrće i meso će pustiti svoje sokove i zajedno omekšati.
Prefino, probajte!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
to se kod mene doma svaki put spremi kada ostane mesa sa rostilja... lijepo isti dan ili sljedeci to tako zbrckas ko sto si ti opisao i super bude...calisto053 je napisao/la:Fak jea! To je prava stavr, bar možeš umrijet sretan!![]()
Prefino, probajte!
![]()
ipak mi je mama ko mala zivila u iloku (iločki roštilj)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.