Najnoviji mobiteli
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Najnoviji mobiteli
Jučer me uhvatilo nevrijeme, pokisnul skroz, čak vode bilo u vrečici sa duhanom. HTC one x komplet mokar, otresem i radi. Otvorim kučište unutra ni kap vode.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Zaboravili su navesti u specifikacijama da je to mobitel za ronjenje.Lutherus je napisao/la:Jučer me uhvatilo nevrijeme, pokisnul skroz, čak vode bilo u vrečici sa duhanom. HTC one x komplet mokar, otresem i radi. Otvorim kučište unutra ni kap vode.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
HTC One X je manji od Samsung Galaxy SIII, ali je barem koliko za sad vidim kvalitetnije izrađen od SGSIII. Sa oba telefona se može igrati ping pong 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Re: Re: Najnoviji mobiteli
Meni je One X bio malo veći u početku, ali sada mi sasvim odgovara.max360se je napisao/la:HTC One X je manji od Samsung Galaxy SIII, ali je barem koliko za sad vidim kvalitetnije izrađen od SGSIII. Sa oba telefona se može igrati ping pong
Treba se malo naviknuti i onda je Ok.
Via TapaTalk
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
-
Lutherus
Pred 10 godina se svađali ko ima manji mobitel a sad se svađaju ko ima veći mobitel.
Oba su dobra. E sad moram još 2 google accounta otvorit.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Zašto?max360se je napisao/la:Oba su dobra. E sad moram još 2 google accounta otvorit.
Via TapaTalk
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
za babino brašnoiForce je napisao/la:Zašto?max360se je napisao/la:Oba su dobra. E sad moram još 2 google accounta otvorit.
Via TapaTalk
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa onaj tip je na yotubeu zabio dva cavla u dasku s One X-om. Toliko je cvrst.
Stvarno je solidno napravljen.
Stvarno je solidno napravljen.