Benchmark testovi vaših Android uređaja
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Benchmark testovi vaših Android uređaja
@andy:
Prijavi na policiju svakako, nadam se da će biti uspjeha.
Pokušaj još s aplikacijom Plan B. Aplikaciju je moguće remote instalirati preko Google Play Web sučelja. Osobno sam isprobao i radi! Sretno u potrazi.
Razmišljao sam što ako mi netko ukrade mobitel ili ga izgubim, kako ga mogu pronaći, ili barem obrisati sve podatke s uređaja. Isprobao sam nekoliko aplikacija i definitivno sam se odlučio za Cerberus anti theft.
Aplikaciju koristim već nekoliko mjeseci i testirao sam mogućnosti nekoliko puta. Sve radi savršeno, od lociranja mobitela do brisanja podataka. Aplikaciju je moguće sakriti iz launchera i otvara se preko numeričkog dijela tipkovnice. Cerberus se također može integrirati u ROM, tako da će preživjeti vraćanje na tvorničke postavke ili čak full wipe. Naredbe je moguće slati preko Web sučelja ili SMS-a. Preporučam da svakako isprobate. Trial je 7 dana, ako se ne varam. Nakon toga (ako vam se svidi aplikacija) plaća se jednokratno ~3€ za doživotnu licencu i aplikaciju je moguće instalirati na više uređaja.
Prijavi na policiju svakako, nadam se da će biti uspjeha.
Pokušaj još s aplikacijom Plan B. Aplikaciju je moguće remote instalirati preko Google Play Web sučelja. Osobno sam isprobao i radi! Sretno u potrazi.
Razmišljao sam što ako mi netko ukrade mobitel ili ga izgubim, kako ga mogu pronaći, ili barem obrisati sve podatke s uređaja. Isprobao sam nekoliko aplikacija i definitivno sam se odlučio za Cerberus anti theft.
Aplikaciju koristim već nekoliko mjeseci i testirao sam mogućnosti nekoliko puta. Sve radi savršeno, od lociranja mobitela do brisanja podataka. Aplikaciju je moguće sakriti iz launchera i otvara se preko numeričkog dijela tipkovnice. Cerberus se također može integrirati u ROM, tako da će preživjeti vraćanje na tvorničke postavke ili čak full wipe. Naredbe je moguće slati preko Web sučelja ili SMS-a. Preporučam da svakako isprobate. Trial je 7 dana, ako se ne varam. Nakon toga (ako vam se svidi aplikacija) plaća se jednokratno ~3€ za doživotnu licencu i aplikaciju je moguće instalirati na više uređaja.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Problem je što je mobitel odmah ugašen (da nije još bi se mogao spojiti na njega).
A prijava policiji - razmišljao sam o tome, ali ljudi kažu da ne pokreću postupke za uređaje oko i ispod 1000 kn, već samo one skuplje. Možda i odem sljedeći tjedan, ali je u ZG-u u policiji konstantno gužva tako da ću izgubiti par sati... da bi mi rekli da im se to ne isplati.
A prijava policiji - razmišljao sam o tome, ali ljudi kažu da ne pokreću postupke za uređaje oko i ispod 1000 kn, već samo one skuplje. Možda i odem sljedeći tjedan, ali je u ZG-u u policiji konstantno gužva tako da ću izgubiti par sati... da bi mi rekli da im se to ne isplati.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Isplati se pokušati za 1000 kuna, nisu to mali novci. Reci da si ga platio puno više.
I ponavljam iz prethodnog posta, ako SE ima mogućnost GPS lociranja u slučaju krađe - iskoristi to ili se barem raspitaj postoji li. Ukradeni mobiteli budu najčešće ugašeni neko vrijeme, ali upalit će se kad tad.
I ponavljam iz prethodnog posta, ako SE ima mogućnost GPS lociranja u slučaju krađe - iskoristi to ili se barem raspitaj postoji li. Ukradeni mobiteli budu najčešće ugašeni neko vrijeme, ali upalit će se kad tad.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Quadrant benchmark
Moj OneX

Moj OneX

Evo i moj na quadrant
Via TapaTalk
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- scheissman
lol
1466 na quadrant
1466 na quadrant
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Samsung Galaxy SIII
Android 4.0.4
Quadrant:
Total: 4054
AnTuTu:
Total: 8948
Još javim za One X
Android 4.0.4
Quadrant:
Total: 4054
AnTuTu:
Total: 8948
Još javim za One X
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
HTC One X
Android 4.0.3
Quadrant:
4883
AnTuTu:
10886

Android 4.0.3
Quadrant:
4883
AnTuTu:
10886
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Slamd64
AW: Benchmark testovi vaših Android uređaja
Kriza

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
-
Tomislav001
Huawey U8650 2.3.7 cyanogen
Antutu = 1643
Mislim da je dosta dobro za mob od 800 kn