Sudjelujte u istraživanju i pomozite KDE zajednici

Teme vezane za KDE grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Abzeenth
Site Admin

Sudjelujte u istraživanju i pomozite KDE zajednici

Post Postao/la Abzeenth »

Sorry ako je ovo već bilo.

http://dot.kde.org/2012/08/08/opportuni ... ch-and-kde

Dakle, sudjelovanjem u ovom istraživanju o notifikacijama (jednostavno je, treba samo ispuniti kratku anonimnu anketu) pomažete razvoju KDE zajednice; sveučilište koje je pokrenulo istraživanje će za svaku ispravno ispunjenu anketu donirati određenu svotu KDE projektu. :mrgreen: Pa eto, ako imate malo vremena, koristite KDE i možete ukratko oblikovati svoje mišljenje/iskustvo s notifikacijama, sudjelujte :D
gMajstor

Re: Sudjelujte u istraživanju i pomozite KDE zajednici

Post Postao/la gMajstor »

Hm ... dal je baš tako? Ili sma ja završio na pogrešnom linku.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Ne znam u čemu je problem kod tebe, ali evo, ovo prenosim s linka koji sam navela u prvom postu:
A research team from the University of Maryland Baltimore County has launched an online study to explore the usability of KDE notifications. Participants are asked to describe a recent KDE notification experience to deepen the understanding of what makes a good or bad notification. Results from the research will help improve the usability of KDE notifications, and will make a contribution to the academic field of Human-Computer Interaction.

In addition to collecting information that will contribute to the academic study of interruptions and notifications, this research will help raise money for the KDE e.V., the non-profit organization dedicated to supporting and promoting the work of the KDE Community.
4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Privredio sam im $1 u nadi da će se i dalje istraživanja UI-a provoditi na KDE-u :)
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
gMajstor

Post Postao/la gMajstor »

Kako sam ja naleteo, reč je o tome da treba da se uplati 100 dolara. A od toga jedan mali deo ide KDEu
Odgovori