[PHP] Minima CMS

C, C++, Java, PHP, Ruby...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
iweb
Site Admin
Spol: M

Re: [PHP] Minima CMS

Post Postao/la iweb »

Probao jesam, ali da ne bi bilo nečega što nisam uočio.
retsam

Post Postao/la retsam »

uploada se na ftp.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
retsam

Post Postao/la retsam »

Da dam osvrt, za početak ne radi update(check for updates) :D , ne radi dodavanj stranica (sadržaj dodaje uredno) prilikom dodavanja stranice ne izbaci nikakvu grješku, medjutim stranica nije prikazana niti je zabilježena uz page123, nema sustav koristnika(pa niti administratora, te je svima dozvoljen posjet /admin odjeljku :zvizdi ) i kod stranice za promienu teme javlja upozorenja:

Kod: Označi sve

PHP Error Message

Warning: include(nav.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a2859622/public_html/minima/admin/ctheme.php on line 17

Free Web Hosting

PHP Error Message

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/a2859622/public_html/minima/admin/ctheme.php on line 17
...i osobno bi radije izabra ckeditor mjesto tinymce-a ;)
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Koji si SQL fajl importao? Da, nema sustav korisnika... moram vidjeti sto je s tim downloadom jer mi lokalno sve radi, a drugdje bas i ne. Inace sam i razmisljao o zamjeni za tinymce, hvala na preporuci.
retsam

Post Postao/la retsam »

iweb je napisao/la:Koji si SQL fajl importao? Da, nema sustav korisnika... moram vidjeti sto je s tim downloadom jer mi lokalno sve radi, a drugdje bas i ne. Inace sam i razmisljao o zamjeni za tinymce, hvala na preporuci.
Pa kreirao sam bazu, importao sam mysql-data.sql (nemam koji drugi), i podesio konfiguracijsku datoteku u _classu (usmjerio prema bazi), i to na 000webhostu.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Trebas importati myql-data.sql iz install foldera.
retsam

Post Postao/la retsam »

iweb je napisao/la:Trebas importati myql-data.sql iz install foldera.
pa jesam

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
retsam

Post Postao/la retsam »

Stavio sam i na pravu domenu(privatnu, plaćenu, hosting od pondija, windows platforma 8-) ) i dalje ne vidim mogućnost registracije koristnike- sve je izpravno podešeno dodana baza, importiran .sql u phpmyadminu i namještena baza u db-conf.php. I dalje /admin direktoriju mogu pristupiti svi bez autentifikacije, dodavati sadržaj i brisati :? Jedino što je drukčije je to da ne javlja one PHP grješke prilikom ulazka na stranicu za promienu teme (to sam i predpostavljao da je do 000webhosta i njihove instalacije php-a) i dalje ne može dodati stranicu (sadržaj dodaje izpravno) i provjeriti update (hoće li uobće biti taj feature :D ).

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Valjda bude bio. Pogledat cu jos sto uzrokuje problem sa stranicama.
retsam

Post Postao/la retsam »

Nije mi vrag dao mira, pa sam malo prčkao po minimi i zamienio sam tinymce sa ckeditorom- po meni sad je puno bolje i funkiconalnije- and now beast is released :D

slika

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Odgovori