[PHP] Minima CMS
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
- retsam
- Spol: M
Re: [PHP] Minima CMS
uploada se na ftp.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- retsam
Da dam osvrt, za početak ne radi update(check for updates)
, ne radi dodavanj stranica (sadržaj dodaje uredno) prilikom dodavanja stranice ne izbaci nikakvu grješku, medjutim stranica nije prikazana niti je zabilježena uz page123, nema sustav koristnika(pa niti administratora, te je svima dozvoljen posjet /admin odjeljku
) i kod stranice za promienu teme javlja upozorenja:
...i osobno bi radije izabra ckeditor mjesto tinymce-a 
Kod: Označi sve
PHP Error Message
Warning: include(nav.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a2859622/public_html/minima/admin/ctheme.php on line 17
Free Web Hosting
PHP Error Message
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/a2859622/public_html/minima/admin/ctheme.php on line 17Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Koji si SQL fajl importao? Da, nema sustav korisnika... moram vidjeti sto je s tim downloadom jer mi lokalno sve radi, a drugdje bas i ne. Inace sam i razmisljao o zamjeni za tinymce, hvala na preporuci.
- retsam
Pa kreirao sam bazu, importao sam mysql-data.sql (nemam koji drugi), i podesio konfiguracijsku datoteku u _classu (usmjerio prema bazi), i to na 000webhostu.iweb je napisao/la:Koji si SQL fajl importao? Da, nema sustav korisnika... moram vidjeti sto je s tim downloadom jer mi lokalno sve radi, a drugdje bas i ne. Inace sam i razmisljao o zamjeni za tinymce, hvala na preporuci.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- retsam
pa jesamiweb je napisao/la:Trebas importati myql-data.sql iz install foldera.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- retsam
Stavio sam i na pravu domenu(privatnu, plaćenu, hosting od pondija, windows platforma
) i dalje ne vidim mogućnost registracije koristnike- sve je izpravno podešeno dodana baza, importiran .sql u phpmyadminu i namještena baza u db-conf.php. I dalje /admin direktoriju mogu pristupiti svi bez autentifikacije, dodavati sadržaj i brisati
Jedino što je drukčije je to da ne javlja one PHP grješke prilikom ulazka na stranicu za promienu teme (to sam i predpostavljao da je do 000webhosta i njihove instalacije php-a) i dalje ne može dodati stranicu (sadržaj dodaje izpravno) i provjeriti update (hoće li uobće biti taj feature
).
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Valjda bude bio. Pogledat cu jos sto uzrokuje problem sa stranicama.
- retsam
Nije mi vrag dao mira, pa sam malo prčkao po minimi i zamienio sam tinymce sa ckeditorom- po meni sad je puno bolje i funkiconalnije- and now beast is released

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config