Gtalk za linux mint

Rasprave u vezi Linux aplikacija.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shicy
Spol: M

Re: Gtalk za linux mint

Post Postao/la shicy »

inače, tanderbrd ima đitolk opciju :P
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ima i Fajerfolks u brauzeru direktno. :bleh
zatvor_zvan_linux
Spol: Ž

Post Postao/la zatvor_zvan_linux »

Da, imam Skype za linux...ajd bar radi, makar da mogu reći da sam oduševljena njime...hm nisam opće.
Pidgin je također bzvze skroz, i upoće mi se ne sviđa, sviđa mi se gtalk i to želim koristiti,,,,netko spomenuo da skype na Pigdinu,,,hahha...šala ili?? pluginovi rade možda na svakoj 10oj varijanti linuxa...što naravno, po linuxu, ne znači da ne može bugirati onako svako malo usput.
Netko spomenuo da se treba oko linuxa nešt učit ovo ono,,,ne, ja sam korisnik računala, ne freak koji ima vremena provoditi sate i sate u proučavanju, prčkanju i traženju rješenja za najbanalnije stvari koje se na win rješavaju 1 klikom,,, iskreno niti interesa, meni je računalo alat za rad na drugim stvarima a ne centar interesa, svejedno hvala na savjetu :)
Hvala na odgovorima, dakle gtalk - još jedna stvar koju ne mogu imati na linuxu, iznenađena? nimalo
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Onda otiđi natrag na Windows i stvar riješena.
zatvor_zvan_linux

I budem, hvala na savjetu, al trenutno ne mogu...nemam eksterni hard za pohranjivanje bitnih posataka i ne znam sama napraviti instalaciju, niti imam instalacijski CD..i 600 km sam udaljena od najbližeg frenda koji to može :) ...do tada moram bar nekako probati 'normalno' koristiti računalo...zato i postavljam pitanja na ovom forumu, valjda zato ovaj forum i služi ne?
Lutherus

Pa u svakoj prodavaonici računala i računalnih dijelova imaš Windows instalacijski dvd.
Hmm da, neznaš napraviti instalaciju Windowsa. Zašto me onda ne čudi ni ovolika hrpetina gluposti izrečenih oko Linuxa i prenemaganje oko windowsa.
zatvor_zvan_linux

Oprosti, s osobom koja drugu osobu naziva glupom samo zato što nikada nije radila instalacju OS-a ne komuniciram....
Ja sam korisnik računala, i trudim se najbolje šta mogu, a ovakvi uobraženi malodušni ljudi koji misle da su popili svu pamet ovoga svijeta mi sigurno neće uterati sram u kosti,, stej kul cobra ;)
shicy

Post Postao/la shicy »

na ovom forumu, korisnici se trude svakome pomoći koliko god mogu. međutim, ti si malo kontradiktorna...gadiš linux a očekuješ pomoć? imaš milijun IM klijenata, imaš čak u Mozillinom Thunderbirdu (e-mail klijent) opciju za chat preko GTalka...imaš i na webu preko gmaila taj GTalk...opcija ima, na tebi je da odlučiš koju ćeš koristit...
Lutherus

Ne nisi. Ti nisi korisnik računala i nitko te ne naziva glupom već bahatom i arogantnom.
I pun mi je k**** windows korisnika koji neznaju apsolutno ništa napraviti a nazivaju se računalnim korisnicima. Ti ne koristič računalo već je obratno. Tvoje računalo koristi tebe. Da pogodim, sigurno je većina aplikacije uključujući i windowse koje koristiš piratska i boli te dupe radi toga a ostatak aplikacija valjda spada pod freeware i mješaš ih sa open source a većinu vremena provodiš na fejsu, chatu, puštajući glazbu i gledajući Vampire diaries ili neku drugu sapunicu. Ne to nije korištenje računala. Sereš po Linuxu da neradi ovo i neradi ono a neznaš sama napraqviti instalaciju OS-a koja se vrši defakto u 3 klika, odabira vremenske zone i jezika? Kako ta se shvati ozbiljno? Daj se malo ohladi i počni koristiti računalo, nauči neke osnove a onda kreni pljuvati.
zatvor_zvan_linux

Lutherus je napisao/la:Ne nisi. Ti nisi korisnik računala i nitko te ne naziva glupom već bahatom i arogantnom.
I pun mi je k**** windows korisnika koji neznaju apsolutno ništa napraviti a nazivaju se računalnim korisnicima. Ti ne koristič računalo već je obratno. Tvoje računalo koristi tebe. Da pogodim, sigurno je većina aplikacije uključujući i windowse koje koristiš piratska i boli te dupe radi toga a ostatak aplikacija valjda spada pod freeware i mješaš ih sa open source a većinu vremena provodiš na fejsu, chatu, puštajući glazbu i gledajući Vampire diaries ili neku drugu sapunicu. Ne to nije korištenje računala. Sereš po Linuxu da neradi ovo i neradi ono a neznaš sama napraqviti instalaciju OS-a koja se vrši defakto u 3 klika, odabira vremenske zone i jezika? Kako ta se shvati ozbiljno? Daj se malo ohladi i počni koristiti računalo, nauči neke osnove a onda kreni pljuvati.

Ne dušo draga, win7 sam kupila sa lapom :) pazim na to da mi je OS legalan :)
A ovakvim ophođenjem sa osobama koji ne djele tvoje mišljenje i informatičke sposobnosti pokazuje da si ti bahati i arogantan :)
Uz ovakve poput tebe čovjek ne samo da može ne vljet Linux nego i voršipere Linuxa...kako se samo netko usuđuje ne voljet linux, majkomila :)) luđak
Zaključano