Why Windows sucks?

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: Why Windows sucks?

Post Postao/la max360se »

Aha, zato se toliko čeka u bolnicama, doktori traže drivere za TV kartice sopak

Istina te TV kartice znaju biti prava muka za instalaciju. Pred jedno pet godina ja sam imao problema sa instalacijom jedne isto USB, imao sam orginalan CD, ali isto problem.

Inače kad se radi o USB hardwareu koji zahtjeva instalaciju drivera, prvo pokrenite instalaciju i onda kada instalacija traži da uštekate onda to učiniti ili ako ne traži onda kad završi instalacija. U suprotnom zna biti gadnih problema.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

koliko se ljubitelja windowsa moze pohvaliti time da ima original kupljene windowse, a ne piratske ?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

PunkBastard je napisao/la:koliko se ljubitelja windowsa moze pohvaliti time da ima original kupljene windowse, a ne piratske ?
ja nisam ljubitelj, ali imao sam original windowse 95 :o
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
max360se

Imam četiri desktop i jednu Windows Mobile Licencu tako da ....
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Spider

Post Postao/la Spider »

PunkBastard je napisao/la:koliko se ljubitelja windowsa moze pohvaliti time da ima original kupljene windowse, a ne piratske ?
Evo ja imam na laptopu toliko popljuvanju i za koju kažu da niš' ne valja Vistu. Za ono što meni treba ni jednom se nije srušila. Doduše i rijetko sam u njoj kad za sve koristim Ubuntu (kojeg ću dolje pošto je novi LTS izašao) na lapu, a na desktopu Debian 6.0.5.
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Ja dok sam bio Win korisnik uvijek sam imao piratske, tako da... :D
Supruga ima Dellov Win XP CD koji ide uz njen stari Dell laptop, ali na tom laptopu je instaliran samo Mint 9, kaže da joj XP uopće ne treba :)
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
zole052

Post Postao/la zole052 »

Spider je napisao/la:Jooj... joooj... neću ništa reći osim da si malo pretjerao u opisu instalacije windowsa i drivera.
kazes pretjerali ljudi sto se drivera tice...

prvi driveri za bezicnu pa restart pa driveri za zicanu pa restart pa intel graficku pa restart, pa za nvidiu pa restart pa za usb 3.0 pa restart, pa za touchpad pa restart, pa za funkcijske tipke pa restart... sigurno sam nesto raboravio...

dok sve drivere skines dok instaliras, pa ne napravis restart pa se zbucaju windowsi koji put... ah

jedino web kamera radi odmah i osnovne funkcije toucpada i neke funkcijske tipke

je na kraju rade dobro ali nista bolje od ubunteka koji je za 10 min u istom stanju za koristenje , u biti boljem jer na windowsima moras instalirati jos masu programa da necemu sluze...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Ne moras bas iza svake instalacije restart, mozes odgodit pa kasnije.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Svaka slična rasprava ide istim smjerom i nikad ne završava.
Ako si mrgud i sklon pljuvanju, u svemu ćeš naći razlog za to. Ali ako voliš nešto onda ćeš to prikazati u najljepšem svjetlu iako ništa i nitko nije savršen. Od mene toliko i kao što rekoh, ne želim ni ovu virtualnu tintu troštiti na takve stvari.
Idem radije sklepati još jedan stih. :bleh Ili još bolje, naučiti nešto novo. :kava
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

max360se je napisao/la:Imam četiri desktop i jednu Windows Mobile Licencu tako da ....
:facepalm i još se fališ time! rofl ruga_se :mrgreen:
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Odgovori