Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Kako izgleda vaš desktop
Kako se ući Linux? Uzmeš Slackware i koristiš ga najmanje godinu dana svakodnevno. Tek kad naučiš kako stvari rade i što su dependency odeš na Ubuntu ili nešto jednostavno.
Ako imaš vremena i razloga "učiti Linux".Lutherus je napisao/la:Kako se ući Linux? Uzmeš Slackware i koristiš ga najmanje godinu dana svakodnevno. Tek kad naučiš kako stvari rade i što su dependency odeš na Ubuntu ili nešto jednostavno.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
Lutherus
Vremena imaš jer ga ne oduzima ništa više od odlaska na fejs. Čak konstruktivan rad zahtjeva daleko manje vremena od fejsbukčarenja. A korištenje Linuxa je dovoljan razlog za učenje sam po sebi.
opet tiLutherus je napisao/la:Vremena imaš jer ga ne oduzima ništa više od odlaska na fejs. Čak konstruktivan rad zahtjeva daleko manje vremena od fejsbukčarenja. A korištenje Linuxa je dovoljan razlog za učenje sam po sebi.
po toj teoriji prije facebooka ljudi nisu imali nista za raditi osim uciti linux a ako ih ne zanima linux onda se mogu ici slobodno ubiti jer ne rade bas nista u zivoru
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ne odlazim na fejs i vremena nemam. I ne želim ovo malo slobodnog vremena posvetiti "učenju linuxa". Ovo što sam dosad naučio je bilo usputno gradivo dok sam rješava/radio ozbiljan posao. Ako mi ikad zatreba, iz bilo kojeg razloga, naučit ću još. Ali dok mi ne treba... neću. Niti je moja strukla, niti moj hobi, niti fetiš...Lutherus je napisao/la:Vremena imaš jer ga ne oduzima ništa više od odlaska na fejs. Čak konstruktivan rad zahtjeva daleko manje vremena od fejsbukčarenja. A korištenje Linuxa je dovoljan razlog za učenje sam po sebi.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
Lutherus
Bertone je napisao/la:Kaj fali baterijama na HP-u?Lutherus je napisao/la:Koja baterija? Imam hp.
vijek trajanja?
@stefan
ok, tvoj izbor no ovo je prvenstveno namjenjeno svima koji se guraju na arch i zapnu već na nećem kaj je objašnjeno u prvih 2 stranice manuala
@zole.
da, opet ja.
Meni je ovo četvrti HP-ov lap, dva prodana, dva još uvijek imam, ovog i NX 9105 koji je sad star 8 godina i u njemu je tek druga baterija koja još uvijek drži cca 1,5 - 2 sata, a originalna je išla u smeće nakon 5,5 godina kad joj je kapacitet pao ispod pola sata,...Lutherus je napisao/la:vijek trajanja?Bertone je napisao/la:Kaj fali baterijama na HP-u?Lutherus je napisao/la:Koja baterija? Imam hp.
Ili ti nemaš sreće s baterijama
Koliko je meni HP-ova prošlo kroz ruke na poslu, mogu reći da ti imaš sreće 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.