Ma nisam baš novi u tome, preko godinu dana sam živio sam i kuhao prilično često... I sad skoro pa svaki dan složim nešto, većinom neka tjestenina + umak ili sl. Ne volim praviti čitavu akciju oko toga, samo da je jestivo i gotovo za 20 minutacalisto053 je napisao/la:iv@ne, samo se ne daj obeshrabriti: uživaj u hrani i kuhanju! uskoro ćeš čuda stvarat!![]()
Linux i kuhanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Linux i kuhanje
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
Lutherus
Dobil nedavno 3 japanske kuharice tradicionalnih jela a frendica iz Pekinga mi obečala poslati također jednu.
Evo da se i ja pridružim:
Danas se prave šampinjoni punjeni prodinstanim mljevenim mesom. To sve pomiješano sa crvenom paprikom izrezanom na komadiće, začinjeno raznim (legalnim) travama. To se onda peče na 200 jedno pola sata.
Danas se prave šampinjoni punjeni prodinstanim mljevenim mesom. To sve pomiješano sa crvenom paprikom izrezanom na komadiće, začinjeno raznim (legalnim) travama. To se onda peče na 200 jedno pola sata.
-
Lutherus
Danas nešto predivno. Pastrve sa roštilja, grah salata sa lukom i paprike punjene bukovačama i sirom.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
A gdje su vam slike svega toga, pa da možemo makar monitore lizati ili kruhom onako mackati po staklu?
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Evo sad će kroz par minuta.Vl@do je napisao/la:A gdje su vam slike svega toga, pa da možemo makar monitore lizati ili kruhom onako mackati po staklu?
- calisto053
- Moderator
Svaka čast, dečki!
Slikice ne bi bile loše...
Slikice ne bi bile loše...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Evo ga, to bi bilo to:

Izgleda ukusno 
izgleda malo