[INFO 2012] Tekstovi u promotivnom materijalu INFO 2012
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [INFO 2012] Tekstovi u promotivnom materijalu INFO 2012
Dosadio Vam je vaš operativni sustav? Probajte nešto novo......
... probajte Linux
... probajte Linux
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
ne vjerujem da običnom korisniku dosadi operativni sustav...u većini slučajeva niti ne zna što je OS...a ako i zna, onda zna samo za pendžere...
Može biti više letaka, ovo može biti jedan od flyera na sajmu, ispod još piše web adresa i poziciju LZS Bootha
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
U tekstu ne bih trošio tintu na nikakve prozore i njihove nedostatke.
Naslov: Linux za sve što je ujedno i naša adresa. Prvi rezultat tog pretraživanja smo mi, znači ne treba pisati www.linuxzasve.com.
U par kratkih točaka naveo bih samo glavne prednosti kao što su: besplatan os, svakom korisniku omogućeno legalno skidanje, instalacija i korištenje, i veliki izbor distribucija. Zatim možda još: Legalna nadogradnja, besplatna tehnička podrška 0-24 7 dana u tjednu, Linux radi i na starim strojevima....Pa onda se to sve može i pogledati na različitim strojevima koji će biti na sajmu.
Naslov: Linux za sve što je ujedno i naša adresa. Prvi rezultat tog pretraživanja smo mi, znači ne treba pisati www.linuxzasve.com.
U par kratkih točaka naveo bih samo glavne prednosti kao što su: besplatan os, svakom korisniku omogućeno legalno skidanje, instalacija i korištenje, i veliki izbor distribucija. Zatim možda još: Legalna nadogradnja, besplatna tehnička podrška 0-24 7 dana u tjednu, Linux radi i na starim strojevima....Pa onda se to sve može i pogledati na različitim strojevima koji će biti na sajmu.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Orangina
- Kontakt:
Mozda ne bas "besplatna tehnička podrška 0-24 7 dana u tjednu" posto ce ljudi ocekivati da smo im dostupni u svako doba dana noci, pa ce se buniti ako im odma ne rijesimo problem.. Eventualno staviti "Velika zajednica korisnika spremna na rjesavanje vasih problema" . Sto se tice starih strojeva, moje ce bit dovoljno staro, a po potrebi mogu i nesto rama izvadit 
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
Sad mi pade na pamet,... jeste li možda razmišljali o tome da na DVD-u kod obje distre promijenite LogOn slike, odnosno da ubacite LZS wallpaper?
- Suko
- Site Admin
Jel može par prijedloga za slogan na plakatu?
Ovaj Svi za jednoga, Linux za sve je bio radni. Trebamo nešto drugo.
Jel ima tko ideju?
Jel ima tko ideju?
- PunkBastard
svi za linux, linux za sve (svi za linux u smislu developinga jel)Suko je napisao/la:Jel može par prijedloga za slogan na plakatu?
Jel ima tko ideju?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
ne ne u smislu developinga,,,,,,, slogan koji bi trebao bit blizi "obicnim" korisnicima 
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Čak mi kao slogan najbolje zvuči "Linux za sve"