čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la zole052 »

blacx je napisao/la:
zole052 je napisao/la:
blacx je napisao/la:U takvoj klasi, čitao sam kako hvale Prestigiov PMSG1. Osobno nemam iskustva s Prestigiovim miševima, ali evo ti user review, možda pomogne :)
http://www.bug.hr/forum/topic/periferij ... 95437.aspx
narucio, hvala :)
Javi dojmove kad dođe ;)
nejergonomicniji mis ikada :)

za daljnje komentare ga treba koristiti duze vrijeme...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
blacx

Post Postao/la blacx »

Odlično :bravo
shicy

Post Postao/la shicy »

s druge strane, tih sindikata ima more...
i što je najtragičnije, kad čovik izračuna koliko novaca godišnje dobije sa tim božićnicama i tim stvarima i sa nekim povećanjem plaće (čini mi se) koje su sindikati odbili, ispada da, zdravoseljačkom matematikom, više para dobiju s tim uvjetima koje su odbili...
Netko

Post Postao/la Netko »

Da sam odgovorim na svoj post:
Nope, ipak prosvjeduju protiv vladine politike i protiv odluke o otkazivanju kolektivnih ugovora. Sad se tu bas pokazuje ono sto sam reko da je glupo izlazit na prosvjede a neznat ni zasto su, ni kakva osoba stoji iza njih, ili najgore izlazit u prosvjede s kojima se uopce ne slazes... Zena u provjernom govori "mi ne prosvjedujemo protiv vladnih odluka", a sad snimka organizatora prosvjeda na bini(Ribića ako se ne varam) kako nes blece ako ce dopustiti da...neka glupost... Ali rekao je komentator(od tva) da prosvjeduju protiv gore navedenog(nije da slijepo vjerujem medijima, ali poznajem stavove ribica u cijeloj toj prici)...

EDIT:
Dodana zadnja zagrada...
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Sindikati su organizirano zlo. Kaj vi mislite da je fakat Ribiću stalo da radnika i prosvjetara? Pa njemu je za njegovih 14 700 kn mjesečno.
max360se

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:Sindikati su organizirano zlo. Kaj vi mislite da je fakat Ribiću stalo da radnika i prosvjetara? Pa njemu je za njegovih 14 700 kn mjesečno.
::bravo
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Netko

Post Postao/la Netko »

@Lutherus
Kod nas da. U normalnoj drzavi nes i vijede... I mozes bit bez brige, ja sigurno nemislim da je Ribiću stalo do radnika...

Btw pogledo sam reprizu dnevnika, da prosvjeduju protiv vladinih odluka i bio je to ribic na bini 100%; svi su zazivali socijalnu drzavu i zalili se na socijalnu neosjetljivost vlade i to su im bile glavne parole... Prosvjednici su svi redom govorili kako oni to nisu ocekivali od ove vlade...pa do toga da trebaju prestat njima uzimat nego uzet bogatima i bankama pa sve do toga da kriza ne postoji(lol. ja bi joj rekao da si ne plati jednu mj ratu kredita/rezija cegakod, pa ce vidjet kako ne postoji...)... No sto mi je u svemu tome zanimljivo je to zazivanje socijalne drzave, eto kolko nas razmislja za koga ce glasat, vode se nekom blesavom ideologijom umjesto cinjenicama,planovima,sposobnoscu/kompetentnoscu, pa i karakteru politicara koji bi to sve trebali provodit i to sve kroz povjesno razdoblje(ja bi svakako rade dao priliku nekom tko nije zajebao nego drugu priliku onome tko je)...
Dobro, zavrsavam, vjerojatno ovo nije mjesto za ovakve 'rasprave' ^^

EDIT:
Ispravio blesavi typo.
Zadnja izmjena: Netko, dana/u 12 lis 2012, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ehhh,... sindikati,... pa u sindikatima su većinom oni koji su probali pa nisu uspjeli u politici,... zapravo, moje mišljenje o sindikatima (većini) je i gore nego o vladi ili vladama :(
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Netko

Post Postao/la Netko »

Neznam, ja sam cuo da u njemackoj npr. pristojno funkcioniraju, je da sam to cuo iz medija, al opet...
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ja sam čuo (iz prve ruke) da i državne službe u Njemačkoj funkcioniraju,... i funkcioniraju, ali ih građani ne opterećuju svojim neznanjem ili iz dosade, a ako to i pokušaju dobiju doma uplatnicu :)
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"