Ubuntu 12.10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu 12.10
A ak probam stavit catalyst legacy (aktualna verzija je 12.6)? Jel to nešto onda mijenja?
o toj verziji i pricam 
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Jel se zna kada će biti na serveru za preuzimanje?
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Uf, dovraga!sumski je napisao/la:o toj verziji i pricam
ipak, ko što Shicy kaže probat ću još malo proguglati da vidim što će ispasti.
Što se tiče open source drivera rade mi inače dobro al powersaving je s njima prevelik problem da bi mogo to koristiti (ventilator je tolko glasan da mi dođe da šutnem laptop kroz prozor).
Downloading now..... 
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
hahaha, veli 'Avoid the pain of Windows 8'
enter the pain of Unity
enter the pain of Unity
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
nemoj tako, "dafuq is this?"-efekt je ipak fićr koji je Kenjo nikal osmislija 
izgleda da ce od uskoro (ako vec nije) najnoviji nvidia driveri pa cak i beta driveri biti dostupni direktno iz sluzbenih repozitorija od 12.04 i 12.10... nije lose... naravno steam je kriv 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Fino fino.zole052 je napisao/la:izgleda da ce od uskoro (ako vec nije) najnoviji nvidia driveri pa cak i beta driveri biti dostupni direktno iz sluzbenih repozitorija od 12.04 i 12.10... nije lose... naravno steam je kriv
Onda, kakav je taj 12.10?
Ne pratim baš Ubuntu, ali pročitao sam review koji nije baš pre-pozitivan. Kakav je opći dojam?
Ne pratim baš Ubuntu, ali pročitao sam review koji nije baš pre-pozitivan. Kakav je opći dojam?
No, the real problem is that Ubuntu is just slower than I expect a Linux distribution to be on older, slower hardware. I'm sure it will be fine on newer, faster PCs, but one of the things I've always liked about Linux is how it's let me extend the lifespan of my PCs for years more than Windows or Mac OS X would. That's just not the case with Ubuntu 12.10.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.