Sabayon 10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Sabayon 10
Pa imaš recenziju na naslovnici u kojoj ti to piše.
- holden
- Spol: M
Au, prevideh, pošto ulazim direktno na forum. Izvinjenje 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Sto se tice updejta kernela za pocetnika je li bolje cekati sljedecu verziju ili pokusati updejt
uvijek možeš updateati, pa ako ti kernel ne radi dobro, u Grub-u biraš onaj koji radi 
@ becho2150
Za razliku od ostalih paketa Sabayon ne radi automatski update kernela.Ako želiš možeš sam napraviti update ako pratiš ova uputstva.
Za razliku od ostalih paketa Sabayon ne radi automatski update kernela.Ako želiš možeš sam napraviti update ako pratiš ova uputstva.
Nema veće religije od istine!
-
gMajstor
NI slucajno ne radi update kernela, barem ne za sad. lako se uradi, sve je automatizovano, samo posle ne radi kako valja. radi isto brzo, nista brze, ali graficka se skroz raspadne. Nema ok drajvera jos za nju. sacekaj koju nedelju.
ja upravo uradio prije 5 min :)gdje si bio prije
@gMajstor: zašto bechou kernel nebi dobro radio? na koncu, uvijek možete iskompajlirati kernel po vlastitim postavkama. nije pretjerano efikasno, ali je fantastičan osjećaj 
Zasad je sve isto nema nikakvih problema