Vidim ti si neka jako pozitivna osoba. Očito ti u životu puno toga smeta (pitam se koliko si od života do sada uopće zagrizla??zatvor_zvan_linux je napisao/la:( na kojem sam da do zime na žalost prisiljena biti jer mi je nažalost jedan tenkre instalirao zbugiranu nedovršenu verziju Mint12... dok se ponovno ne prebacima na win7 s kojima sam bila prezadovoljna..no do tog vremena trebam napraviti puno bitnih stvari sa kompom, između kojih je i snimanje kamerom crkvenih zvona za prijavu, a budući da nemam fakin običnu kameru moram koristiti ovu na lapu ).
Zašto si uopće dozvolila odlazak na Linux Mint ako si saa Windowsima 7 i plaćanjem svih program koji ti trebaju bila zadovoljna? Zašto si odlazila na nešto drugo, ako si sa postojećim bila zadovoljna i računalo ti treba isključivo za rad.
Ili... ako pišeš silne prijave protiv Crkve, ovoga i onoga, možda si se uplašila da bi i tebe netko mogao prijaviti zbog nekog nelegalnog programa kojeg koristiš, pa bi se htjela osigurati u niši slobodnog softvera? Ono po sistemu: Neka baci kamen onaj koji je bez grijeha
Jednostavno si pristupila bezobrazno i kontradiktorno!